Ana SayfaYazarlarÇek Beni!/ 2

Çek Beni!/ 2

 Size bu yazımda moda haftalarında ne tür kıyafetler,renkler,aksesuarlar seçmeniz konusunda fikir vermeye çalışacağım. Hazır bunu yapmışken tarzlarıyla anında bütün fotoğrafçıları kendine çeviren isimlerden de bahsedeceğim. Eminim kendi stilinize yakın, fikir edinebileceğiniz birini içlerinden hemen seçeceksiniz. Peki kim bu isimler?

Kate Lanphear, Anna Dello Russo ve Emanuelle Alt. Aslında, daha pek çok isim var ama sonra bu yazının önünü alamayız, sizde okumaktan sıkılabilirsinizJ Ama isim vermek gerekecek olursam…Taylor Tomasi Hill, Olivia Palermo, Miroslava Duma, Giovanna Battaglia, Ulyana Sergeenko, Shala Monroque ve Christine Centenera isimlerini sıralayabiliriz.

Şimdi isimlerin kısa kısa üstünden geçerken bir yandan beğendiğiniz tarza yakın ufak alternatifler de vereceğim. Başlıyoruz

Kate Lanphear

Asi, androjen ve cesur aksesuarları tercih eden bir stili var. Özellikle seçtiği takılar, siyah ağırlıklı stilinde oldukça çarpıcı bir biçimde ortaya çıkıyor. Beyaza yakın sarı saçları ise Kate Lanphear’ın adeta imzası gibi. Eğer sizde içinizde maskülen detayların olduğu asi bir rock star barındıyorsanız Kate’in stilini sevebilirsiniz.  

Peki Neler Tercih Edebilirsiniz ?

Biker Ceketler, Skinny ( deri de olur) pantolonlar, üst üste giyilmiş veya salaş bir t-shirtle kombinlenmiş askılı üstler, boyfriend gömlekler, asi takılar ( uzun yüzükler,deri bileklikler vs)ama topukludan asla vazgeçmeyin!

Anna Dello Russo

Sınırsız olduğu kadar dikkat çekici bir stile sahip kendisi.  Podyumda gördüğünüz bir kıyafetin yapılan tüm stylingi ile onun üzerinde olması an meselesi. Bir kokteyl ya da bir davet için gözünüz gibi baktığınız çok şık bir elbiseniz mi var? Giyin onu! Anna’nın belkide en önemli stratejilerinden biride bu, gece giyilecek şık elbiseleri gündüze taşımak. Böyle bir tercihiniz olursa eğer  az takı kullanmaya özen gösterin.

Peki Neler Tercih Edebilirsiniz ?

Şık, göz kamaştıran elbiseler, ilginç şapkalar, kibar ama kendine has bir gösterişi olan takılar, “nerede giyilir ki bu?”dediğiniz ayakkabılar. Kürkler, çantalar…kapın gelin hepsini.

Emanuelle Alt

Şimdi konu Emanuelle oldu mu durum biraz farklı. Aslında kendisinin son derece minimalist bir tarzı var. Fotoğraflarının çekilmesinde ünlü olmasında payı büyük mü? Eh biraz. Ama bu stil benim favori stillerimden biri ve benim için sade şıklığın temsilcisi. Eğer ince yapılı biriyseniz bu stil sizin içinde uygun olabilir. Onun sadeliği size sıradan göründüyse eğer aynı kombini neon renklerle oldukça çarpıcı bir hale getirebilirsiniz.

Peki Neler Tercih Edebilirsiniz?

Skinny pantolonlar, blazer ceketler,salaş t-shirtler, fit gömlekler, sivri burun topuklu ayakkabılar ve sıfır makyaj.

Umarım yazdıklarım ve seçtiklerim sizin için faydalı olmuştur. Sonuçta ne kadar güzel giyinirseniz giyinin iş kendinize güvenmekte ve inanın bu güvenin çevrenize vereceği ışık ne bir elbisede,ne bir ayakkabıda ne de bir tasarımcıda var. Bu verdiklerim sadece fikirden ibaret. Tüm bu kumaş parçalarını gözalıcı yapacak olan sizsiniz. 🙂

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI