Ana SayfaYazarlarArkanı Dön ve Çık, Tatil Başladı Artık

Arkanı Dön ve Çık, Tatil Başladı Artık

 Güneş her zamankinden daha parlak, sıcak hava ise tenimizi ısıtmaya çoktan başladı. Kimimiz tatil moduna girdik bile, pek çok mekan da kapılarını açmak için gün sayıyor. Yaz, neredeyse hazır, peki  ya siz?

Yaz döneminin hiç kuşkusuz en anlamlı en güzel dönemi  ise “ Tatildeyim” dediğiniz an başlar. Kızgın kumlar, serin sular, unutulan zaman ve tabiki eğlenceli valiz hazırlıkları. Peki bu sezon valizimize hangi parçaları atıyoruz? Tatile çıkmadan bir göz atmanızda fayda var.

Renk Oyunları

Evet mutlaka renkli, çarpıcı bir elbiseniz olsun. Özellikle turkuaz, limon sarısı veya ateşli bir pembe tercih edin. Yanık teninizle harika bir uyum gösterecekler ve gece çıkarken ne giysem sorununuz tamamen ortadan kalkacak. Issa`nın dantelli, turkuaz elbisesi ise benim favorim olsa da Christopher Kane`nin çarpıcı sarısını göz ardı etmek imkansız.

Issa

Christopher Kane

LBB ( Little Black Bikini)

Küçük siyah elbisemiz bu sezon bikini versiyonuyla karşımızda. Desenli,rengarenk bikinilere her sezon alıştık artık ama bu sezon siyah seksi bikininizde mutlaka valizinizde olsun. Siyah, yeri geldiğinde pek çok renkten daha göz alıcı olabilir.

Lisa Maree

Bikini konusunda renkli tercihlerden yanaysanız. Sezonun it rengi : Su Yeşili ( aklınızda olsun !)

Matthew Williamson Escape

Şapka

Kocaman,renkli,desenli şapkalar. Bu sezon, büyük şapkalar bizi güneşten korurken plajlarda da nostaljik bir hava estirecek.

Missoni

Ve son olarak…Kaftan

Yine,yeniden Moda. Hafif, rengarenk, etnik desenli kaftalanlar bütün plajları etkisi altına alacak . Bu şık alternatifi yanınıza almayı unutmayın.

Diane Von Furstenberg

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI