Ana SayfaYazarlarAhizem Olmadan Asla!

Ahizem Olmadan Asla!

 Çok değil, yaza kalmadan kullanıcılarının hızla artacağını düşündüğüm eğlenceli bir aksesuarı tanıtmak istiyorum size. Retro ahizeler. Cep telefonlarının yaydığı ve sağlığımızı etkileyen radyasyondan korunmak için hem nostaljik hem yenilikçi bir çözüm sunan bu yeni trend geniş renk yelpazesi ve desenleriyle karşımızda.

Aslında işin sağlık kısmından çok cep telefonlarına getireceği farklılık yüzünden tercih edileceğini düşünsemde sayıları gittikçe artınca "sağlığım için kullanıyorum şekerim yoksa herkeste var." cümlesi sıradanlıktan kurtulmak için iyi bir bahane olacaktır. Ben yine de çok asıp kesmiyim eğer benimde çok hoşuma giden bir rengi veya deseni bulursam bende alabilirim ama benim gibi çantanın ağırlığından şikayet edip fenalık geçirenlerdenseniz birde bu ağırlığı taşımak istemeyebilirsiniz. Ben o ahizeyi elimde tutucam da, numarayı çeviricemde sonra tekrar telefonu çantama atıcam da ahizeyle konuşucam. İmkansız. Benim onu dışarıda kullanma sürem maximum 3 gün.=)

Zaten cep telefonunun adının "cep" telefonu olmasının amacıda bu. Ufak ve hafif olması. Fakat ofisinizde veya evinizde kullanmak için ideal olabilirler.

Evet, yukarıdaki fotoğrafa bakınca insanın kullanası gelmiyor değil fakat dediğim gibi ev ve ofis haricinde ben böyle bir aksesuarı kullanamam. Zaten daha enteresan bir trend çıkana kadar herkesin elinde görmeye başlarız. Daha sonra bu trendin sevenleri, nefret edenleri ve mecburen (!) kullananları olarak 3`e ayrılırız devamında da uzun ömürlü bir trend olup olmayacağı belli olur. 

Yalan söylemiyim moda haftasında ilk gördüğümde çok ilgimi çekmişti hatta hemen çektim fotoğrafını (bkz. 1 .fotoğraf:)), bu tür defile zamanlarında ilgi çekmek için mükemmel bir yol ama nadir olduğu zaman. Gerçi eminim eğer bu trend tutarsa tıpkı converse gibi pek çok farklı çeşidi daha eklenecektir. Yubz bu konuda başı çeken markalardan ve Türkiye`de de bir tane satış noktası var." Stores" bölümünden araştırma yapabilirsiniz ,bir de sanırım Turkcell satıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI