Ana SayfaYazarlar`Ve`lerin adresi `Ve...` Restoran Açıldı.

`Ve`lerin adresi `Ve…` Restoran Açıldı.

Tahincioğlu Holding`in patronu Özcan Tahincioğlu`nun eşi Aylin Tahincioğlu, son günlerde zamanın bir çok bölümünü ayırarak hayata geçirdiği Palladium AVM`nin yemek katında yer alan `Ve…` restoran, dün akşam (8 Aralık) görkemli bir kutlama partisiyle açıldı. Eşi özcan Tahincioğlu ile birlikte gecenin ev sahipliğini yapan Aylin Tahincioğlu, aralarında akrabaları ve aile dostlarının da yer aldığı 300 seçkin konuk bir araya geldi. Güzel giyinmeyi seven, modayı yakından takip eden Aylin Tahincioğlu, beyazlar içinde çok şık bir elbiseyle konuklarını mekanın kapısında karşılayıp içeriye kadar eşlik etti. Tahincioğlu`nun o günkü şıklığı ve güzelliği; biz muhabirlerin fotoğraf makinelerini bile `mest` edecek türdendi… Peşpeşe patlayan yüzlerce flaş mekiğinin ardından kısa bir baş dönmesi yaşayan Aylin Tahincioğlu; "Sayenizde kendimi `Hollywood Yıldızı` gibi hissettim" diyerek gazetecilere takıldı.

Aylin Tahincioğlu`nun boş zamanlarını bir şeylerle ilgilenerek değerlendirdiği herkes tarafından bilinir. Ve… restoranı açmasına en büyük esin kaynağı ise; eşi Özcan Tahincioğlu. Eşinin `Böyle bir mekan açmak istermisin?` teklifini büyük bir zevkle kabul eden Aylin Tahincioğlu, restoran açılana kadar mekanın hem patronu hem de A`dan Z`ye herşeyinden sorumlusu olmuş. Zaten eşinin zevkine sonuna kadar güvenen, destekleyen Özcan Tahincioğlu, Aylin Tahincioğlu`na herşeyi kendi zevkine göre hazırlatılmasına şart koşmuş.  

Restoranın adı ise; aslında adı üstünde bildiğimiz `Ve` lerden geliyor. Ve lezzet, ve sevgi, ve aşk gibi… `Ve` leri saymakla bitmez.
Tahincioğlu çifti de zaten Palladium AVM`ye açılan Ve restoranla sınırlı kalmak istemiyor. Başta Avrupa yakası olmak üzere bir çok yere ulaştırmak istiyorlar Ve…`yi.  Devamını getirmeyi ümit ediyorlar.
Mekanın mutfak danışmanı dünyaca ünlü şef Carlo Bernardini`ye emanet edilmiş. Ve…, Gri ve krem renklerinin hakim olduğu modern dekorasyonu, iddialı menüsü ve kusursuz hizmeti ile misafirlerine nefis lezzetler tatırmayı ve keyifli vakit geçirmeyi hedefliyor. İç mimar Sema Topaloğlu`nun dekorasyonunu yaptığı mekan; lounge, restoran ve teras olmak üzere 3 ayrı bölümden ve 2 geniş bardan oluşuyor. Bar kısmından restoran bölümüne, duvarlardan tuvaletlere varana kadar mekanın dekorasyonunda çok yönlü bir çalışmaya imza atılmış. Hatta bir ara davetlilerden biri "Tuvaletleri bile o kadar güzel yapmışlar ki, insanın yatıp uyuyası geliyor" dediğine şayit oldum. Menülerinde ise; italyan yemeklerin yanı sıra Türk ve Asya mutfağının vazgeçilmez yemekleride yer alıyor.

Mekanın ilk açılış gününde dillerden düşmeyen favori atıştırmalığı; humuslu hamburger oldu. Gecenin mönüsü mantarlı rizotta, minik pizzalar, karides tempura, mini hamburgerler, somon kanepeler ve zengin tatlı çeşitleriyle unutulmaz bir yemek ziyafeti yapıldı. Sunum aralarında ikram edilen güllü mojitoların tadı davetlilerin damaklarında kalmış.

Gecenin eğlence anlamında nabzını ayakta tutan müzikleri ise; Mix Müzik`in patronu Gaydar Mırcık yaptı. Eski ve yeni hit yabancı şarkılardan oluşan mixleriyle, bir kaç olmazsa olmaz Sezen Aksu parçalar gecenin geç saatlerine kadar aralıksız devam etti. Açılışının ilk gününde patlayan mekan, yeni yılda yenilikleriyle çoşmaya devam edecek gibi görünüyor.

Konuklarını memnun edebilmek için hiçbir masraftan kaçınmayan Tahincioğlu çifti, `Christmas` hazırlıklarının yapıldığı şu günlerde gecenin sonunda mekandan ayrılanları `Absolut Glimmer` yeni yıl özel votkaları ve birbirinden lezzetli spesyal çikolatalarla süslenmiş hediye paketleriyle uğurladı.

Fotoğraflar

Kamil Özet

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI