Ana SayfaYazarlarSosyeteden Yardım Gecesine `Tam Destek` Geldi.

Sosyeteden Yardım Gecesine `Tam Destek` Geldi.

Türkiye`nin önemli yardım kuruluşlarından Açık Kapı Derneği, geleceğimizin çocukları yararına dün akşam (13 Aralık) Çırağan Palace Kempinski İstanbul Balo salonunda bir yardım gecesi düzenledi. Açık Kapı Derneği, temel ve sosyal haklardan yoksun çocuklara yardım eli uzatmak amacıyla düzenlediği bu anlamlı geceye 500 seçkin davetli katıldı.

Çırağan Palace Kempinski İstanbul Genel Müdürü Henri Blin ile Açık Kapı Derneği`nin yöneticilerinden Sevgi Tunga`nın ev sahipliğinde geçen yardım gecesine cemiyet hayatının yakından tanıdığı çok sayıda ünlü isim bir araya geldi. Balodan elde edilen gelirin tamamı, geçen yıl olduğu gibi bu yılda; "Koruyucu Ruh Sağlığı" projesi kapsamında misyonu temel ve sosyal haklardan yoksun 0-12 yaş arasındaki çocuklara yardım eli uzatmak adına Açık Kapı Sosyal Sorumluluk Derneği`ne bağışlandı.

Soğuk hava şartlarına aldırış etmeden gecedeki yerlerini alan davetli konuklar, yardım projelerine olan hassasiyetlerini bir kez daha gözler önüne serdiler. Zariflikleriyle geceye renk katan konuklar, her biri birbirinden şık ve güzel kıyafetlerinin muazzam görünümüyle göz kamaştırdı. Kadınların kıyafet tercihleri, birlikte katıldıkları eşleriyle son derece uyumlu, takı, aksesuvardan çantalarına varana kadar neredeyse tüm davetlilerin balo için kıyafet tercihleri; uzman ellere bırakılmış gibi muazzam görünüyordu.Söz konusu geceye katılan son derece şık ve güzel giyinen erkekler ile kadınlar olunca; sarayın girişinde hazır bekleyen basın ordusunun ilgi seline kapılan konuklar, ister istemez nasiplerine düşeni almış oldular. Basın mensuplarının yoğun ilgisine karşılık, neyseki davetlilerin yardım gecesinden aldıkları pozitif enerji; gece boyunca üzerlerinden hiç eksik olmadı. 

"Bir Kapı da Siz Açın" sloganıyla hayata geçen gecenin bu yıl ki dekorasyon ve konsept  sponsoru Vakko Espace by Sky oldu. Sunuculuğunu Ece Vahapoğlu`nun yaptığı yardım gecesinde, dünyaca ünlü sanatçı Donna D`Cruz pikabının başında davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.

Umarım gece için elde edilen gelir, beklenenin çok çok üzerinde bir rakama ulaşmıştır…

Fotoğraflar

Kamil Özet

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI