Ana SayfaYazarlarHabitat Kanyon AVM`de!

Habitat Kanyon AVM`de!

Alışveriş mağazalarında boş dolaşmayı hiç sevmem. Almak için girerim, alıp çıkarım. Uzun zamandır dün akşam ilk defa bir alışveriş mağazasında alışveriş yapmadığıma rağmen, zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım. Belki bu kulağa biraz selektif gelecek, hatta `altan altan mağazanın reklamını mı yapıyorsun` diyenleriniz bile vardır. Ama gerçek. Kimbilir, belki de sorun bende değil de gezdiğim mağazalardaki mağaza içeriği, kalitesi ve düzeni bana uymamıştır…

Ünlü İngiliz markası, modern ev mobilya ve aksesuvarlarının öncü isimlerinden Habitat, Addressistanbul`dan sonra ikinci mağazasını dün akşam (16 Aralık) Kanyon AVM`de şık bir kokteylle açtı. Kanyon`un giriş katı bölümünde bulunan mağaza, bence AVM`nin en hoş bölümlerinden birine sahip. İçeriye girdiğiniz gibi mağazaya ulaşmanız sadece saniyeler sürüyor. Üstelik çok göz önünde bir yer. Gözü kapalı bile bulunacak gibi duruyor.

Habitat`ın Addressistanbul`daki mağazasını ters veya uzak bulanlara alternatif çözüm sunan marka; Kanyon`daki yeni yeriyle oldukça iddialı görünüyor…

Habitat`ın Türkiye Temsilcisi Levent Büyükuğur, Funda Akın ve Habitat`ın Kreatif Direktörü Theo Williams`ın ev sahipliğini yaptığı mağaza açılışına iş,sanat ve cemiyet hayatının tanınmış simaları katıldı.

Açılış davetine katılan konuklar, "This is my Habitat" konseptinden oluşan sürpriz bir sergiyle karşılaştı. Sergi için Begüm Kütük&erdil Yaşaroğlu, Bennu Gerede, Bettina Machler, İnci Türkay, Murat Pilevneli, Sibel Kutman ve Ümit Ünal`ın Habitat ürünleriyle kendi beğenilerine göre tasarladıkları özel köşeler davetlilerin beğenisine sunuldu.

Eğer sizde modern ev mobilyası ve aksesuvarları nerden bulabilirim diye düşünüyorsanız ve yolunuz Kanyon AVM`ye düşüyorsa; Habitat`a mutlaka bir uğrayın derim.

Fotoğraflar

Kamil Özet

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI