Ana SayfaYazarlarGamze Saraçoğlu

Gamze Saraçoğlu

 GAMZE SARAÇOĞLU  SONBAHAR KIŞ 14-15 KOLEKSİYONU ‘COMPASS’ FASHIONIST’DE

Dün akşam gerçekleşen Gamze Saraçoğlu "Compass" defilesinde Zerrin Tekindor, Hatice Aslan, Didem Antebi, Ayşe Kucuroğlu, Aslı Ekşioğlu, Nilperi Şahinkaya, Bilge Öztürk, Belma Öztürk, Elif Kramer, Mehtap Elaidi, Niyazi Erdoğan Özlem Kaya, Cem Lokmanhekim gibi isimler davetliler arasındaydı.

Gamze Saraçoğlu Compass koleksiyonunda kendi ışığı pusulası olan kadınlardan ilham almış. Sade ve yalın formların, ışıltılı detaylarla çok güçlü bir koleksiyona dönüştüğü Compass koleksiyonunda kadını en gözalıcı haliyle karşımıza çıkıyor.

Üç ana renk olarak beyaz, siyah ve kırmızının kullanıldığı koleksiyonda; kırmızı kadının gücünü, siyah geceyi ve karanlığı, beyaz ise ışığı ve aydınlığı temsil ediyor.

Kumaşların özel olarak tasarlandığı Compass koleksiyonunda kristal, swarovski işlemeleri, eski pusulalardan ilham alınarak tasarlanmış bronz, gümüş ve mat altın fermuar detayları kullanılmış. İpek şifon, organza, brokar gibi farklı dokularda kumaşların birleştirilerek modern bir çizgi yaratılan koleksiyona  ait aksesuarlar ise Evren Kayar tarafından özel olarak tasarlanmış. 

* Defileden diğer fotoğraflar için burayı tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI