Ana SayfaYazarlarBakışlarınıza anlam katın

Bakışlarınıza anlam katın

Canlı ve genç bakışlara sahip olmayı kim istemez ki? Doğuştan ya da yaşla birlikte bakışlarınızdaki ifadeyi değiştiren düşük ve kıvrık göz kapakları son zamanlarda estetik müdaheleler ile en çok başvurulan yöntemlerden biri olmaya başladı.

 

Gözaltı çukurları kadın-erkek hepimizin derdi

Gözaltı çukurlarını kapatmanın en iyi yöntemi hyalüronik asit dolgulardır.  Bu işlem bölgeye su toplanmasını sağlayarak dokunun şişmesini sağlıyor. Ayrıca hastanın kendisinden alınan yağ enjeksiyonu yapılabilir.  Gözaltı çukurlarını ve morluklarını kapatmak ve doldurmak için son zamanlarda en çok ışık dolgu kullanıyorum. Hastalarım farkı hemen görebildiği için sonuçlardan memnun kalındığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

 

Düşük ve Kıvrık Göz Kapakları için: Blefaroplasti

Göz kapağındaki fazlalıkları blefaroplasti yani göz kapağı ve çevresine yapılan estetik operasyon ile ortadan kaldırabiliyoruz.  Kesiler göz kapağı hattında yapılır ve buradaki yağlar alınarak kaslar yeniden yapılandırılır, fazlalıklar atılır. Kesi bölgesini kapatmak için dikiş atılır. İyileşme süreci tamamlandığında operasyon izlerini görmeniz imkansız olacaktır. Göz kapağı estetiği sanıldığı gibi ağrılı ya da acılı geçen bir operasyon değildir. Hatta birçok hasta hiç ağrı ve acı yaşamamalarına şaşırıyor.

Operasyon sonrası iyileşme döneminde size bir takım önerilerimiz olacak. Bu önerilere mutlaka kulak verin, gerekirse not alın. Operasyon sonrası gözlerinizi koruma altında tutacağından uzun bir süre güneş gözlüğünüzle gezmenizi öneriyorum.  

 

Ameliyatla kaşlarınızı kaldırmak mümkün

Kaşların düşmesine ve göz kapaklarının üzerinde bir kapak daha oluştırması, kasların yerinin değiştirilmesi ve daha genç bir noktya taşınması ile çözülebilir. Bu operasyon birkaç yöntemle gerçekleştirilir. Cerrahınız özellikle fazla dokunun alınması söz konusuysa açık yöntemi tercih ederek hemen saç çizgi hattınızdan bir kesi açacak ya da endoskopik yöntemle şakaklarınıza ya da göz kapağı hattınıza küçük kesiler açarak kaş kaldırma operasyonunu gerçekleştirecektir. Bu yöntem geleneksel kaş kaldırma operasyonlarına göre çok daha invazif bir yöntem olduğu için izleri de çok daha küçük olacaktır.

Bakışlarınızda doğru etkiyi yakalamak için plastik cerrahınızın çok iyi estetik bakış açısı olması gerektiğini unutmayın. 

Sevgiyle kalınız,

Op. Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı 

www.guncelozturk.com

facebook: guncelestetik

twitter: @burunsanati

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI