Ana SayfaYazarlarWooHoo! The CUP@ İstanbul!

WooHoo! The CUP@ İstanbul!

 26 – 27 Ocak tarihlerinde İstanbul’a bir arada zor görebileceğiniz en büyük düşünürler geliyor. T.C. Cumhurbaşkanlığı ve Slovenya Cumhurbaşkanlığı himayesinde Marketing TR – Marketing Management Institute organizasyonu ile gerçekleştirilecek olan The CUP 2012 aynı zamanda reklam yaratıcılığında en iyilerin en iyisini belirleyecek.

Açılımı Intercontinental Advertising Cup, Türkçe meali ise “Kıtalararası Reklmacılık Kupası” olan bu büyük organizasyon 26 – 27 Ocak 2012’de the Ritz Carlton’da gerçekleştiriliyor. İstanbul küresel reklamcılığın yıldızlarına ev sahipliği yapacak ve 2011 yılının en yaratıcı reklamları İstanbul’da dünyanın en parlak reklamcıları tarafından 22 – 25 Ocak arasında gerçekleştirilecek oylama sonucunda belirlenecek. Tabii atlamadan söylenmesi gereken en önemli şeylerden biri dört bölgesel reklam festivali olan “Golden Drum”, “Adfest”, “FIAP” ve “ADC*E”nin 2011 yılı kazananlarının otomatik olarak The CUP 2012’ye aday olacağı. Böyle büyük bir organizasyona başvurular da oldukça fazla. Başvuru sayısı 30binin üzerinde oluyor ancak bu sayının 400’e yakını The CUP jürisi tarafından değerlendiriliyor ve sadece bir ajans “The  Grand CUP” ödülüne layık görülüyor. Gümüş Kupa için ise 38 ajans şansını arıyor.

Tabii ki bu durumda akla gelen sorulardan biri de The CUP’ın efsane jürisinde kimler var? İşte size dev kadro!

BBDO Guerrero & Proximity Philippines’den David Guerrero, Grey İspanya Yaratıcı Grup Başkanı Antonio Montero, Berlin School of Creative Leadership’in Başkanı Michael Conrad, McCann Erickson Orta ve Doğu Avrupa Bölgesel Yaratıcı Yönetmeni Adrian Botan, Leo Burnett / İstanbul CEO’su Ahmet Akın, Lowe Latin Amerika’nın Yaratıcı Koordinatörü Jose Miguel Sokoloff, Merlicek & Bergmann reklam ajansının kurucusu Mariusz Jan Demner, Publicis Group Slovenya’nın Baş Yaratıcı Yönetmeni ve Kurucu Ortağı Mitja Petroviç, GROUND’un CEO’su ve Yaratıcı Yönetmeni Satoshi Takamatsu, ADC*E Kurucu üyesi Johannes Newrkla , ADC*E Başkanı Franco Moretti, Alma DDB Miami Başkanı Luis Miguel Messianu.

The CUP aynı zamanda gençler ve film yapımcılarına da seslerini duyurma fırsatı sunuyor. The Young Cup ile 18 – 29 yaş arasındaki dünya üzerindeki tüm gençlere açık olan bu yarışma kaçırılmaz bir fırsat. Yerel olarak sadece Türk gençlerine açık olan ayrı bir kategori de düzenleniyor. The Young Cup’ın “Kendi Başlığını Kendin Yarat” sloganı ile düzenlediği yarışmasında Türk gençlerinden Facebook’ta yaratıcı bir dille The Cup’tan bahsetmeleri isteniyor. Facebook kullanıcıları, Marketing Türkiye, Youth Republic, Digital Youth dörtlüsünden oluşan jüri The CUP’a ücretsiz girecek 50 genci belirliyor. Dünya gençlerine yönelik diğer iki kategori ise, “Turkish Touch On Your Skin” ve “İstanbul Poster Yarışması”.

Gelelim film yapımcılarına;

The CUP bu sene aynı zamanda Commercial Film Producers of Europe (CFP) yani Avrupalı Film Yapımcılar Birliği’ne de ev sahipliği yapıyor. Çekoslavakya’dan İsveç’e birçok ülkenin film yapımcı birlikleri İstanbul’da tek çatı altında toplanıyor.

Beyler & Bayanlar, çok daha fazlası için “http://theyoungcup.com” , “https://www.facebook.com/YoungCup”, “http://twitter.com/theyoungcup” linklerini tıklayadurun!  

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI