Ana SayfaYazarlarUber’den Tatlı Bir Hamle!

Uber’den Tatlı Bir Hamle!

Taksi ile yolculuk deneyimini, hem araç sahibi, hem şoför hem de yolcular açısından tamamen değiştren Uber, bir ulaşım aracı olan bisiklete de takmış durumda. Yakın zamanda elektrikli bisikletini Jump’ı tanıtan Uber, otonom bisikletlerle ilgili de çalıştığını açıkladı.

Paylaşımlı elektrikli bisiklet Jump ise Avrupa’nın bir çok şehrinde var. Paris‘te deneme şansı bulduğum Uber Jump’ın kullanımı çok kolay. Uber uygulamanız, hangi şehirde iseniz ve o şehirde Uber’in sunduğu ne var ise size gösteriyor. Maalesef bir tek bizim ülkemizde sadece ( o da gizli gizli) taksi servisi veriyorlar.  Uber’in uygulaması Jump’ları size en yakın lokasyonda nerede bulabileceğinizi size gösteriyor.

Telefonunuzdan Jump’ın üzerindeki QR kodu okutarak, bisikletin kilidini açıyorsunuz, ayrıca bulunduğu yerde de kilitlenmesini sağlayan mekanizmayı lastikten kolayca ayırıyorsunuz.

Bisiklet yolları da olan Paris‘te, 20-25 dakikalık bir deneyimin ücreti 4 Eur idi.

Keşke İstanbul’ da da olsa dedirten, hayatı kolaylaştıran basit bir uygulama aslında. ​Otonom bisikletler ne zaman hayatımıza girer bilmiyorum ama, artık ülkemizde de özellikle İstanbul’da, yaygınlaşmaya başlayan daha küçük elektrikli trafik araçlarının olması sevindirici.❤️ Uber Jump’ı da burada görmek çok güzel olurdu.. ^_^

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI