Ana SayfaGüzellikYaz İçin İdeal Tırnak Trendi: Double French

Yaz İçin İdeal Tırnak Trendi: Double French

French tırnaklar, oldukça uzun bir süredir en popüler nail-art tasarımları listesinde 1 numarada rahatça oturuyor ve yakın zamanda bir ikincinin bu sıralamayı devirmesi için gerçek bir şans yok gibi duruyor. Yine de, French manikürün her halini gördüğünüzü ve artık sıkıcılaştığını düşündüğünüzde, birden Instagram’da bambaşka bir tasarım ortaya çıkıyor ve bu stil yeniden konumunu sağlamlaştırıyor.
 
Her yerde nail-art meraklılarının keşfetlerine doluşan en son trend ise  Double French manikür! Bu trend, tırnaklarınızda bir değil, iki French manikür çizgisi oluşturarak elde ediliyor! Ayrıca ikinci çizginin ne yönde ve tam nerede olduğu önemli değil!
 
Herhangi bir tırnak görünümünde olduğu gibi, Double French manikür trendi de kişisel güzellik stilinize uyacak şekilde özelleştirilebilir. Klasik beyaz veya siyah tırnaklarla basit tutup, tamamlayıcı neon tonlarıyla bir renk patlaması ekleyebilirsiniz veya gerçekten dikkat çekici hale getirmek için biraz parıltı ekleyebilirsiniz. Bir sonraki tırnak randevunuzda size ilham olması için birkaç Double French örneğini aşağıda listeledik.


@overglowedit


@cb.beautyxx


@saloni_dania


@amberjhnails

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI