Ana SayfaModaYaz giysileriniz Beymen`den

Yaz giysileriniz Beymen`den

Beymen’de satışa sunulan dünyaca ünlü markaların 2010 abiye koleksiyonları, birbirinden renkli ve hareketli tarzlarıyla yaz gecelerinin vazgeçilmez şıklığını oluşturuyor. Beymen’in, gece elbisesi denilince akla gelen ağır tuvaletler yerine önerdiği; Roma tanrıçası kadar sade ve klasik, Parizyen kadar kendine güvenen ve Cannes’da kırmızı halıda yürüyenler kadar şık alternatifler, davet, kokteyl ve özel gecelerin etkileyici silüetini oluşturuyor.  

Beymen kadını, 2010 yaz sezonunda Alberta Ferretti’nin şeftali rengi uçuşan elbiseleriyle zarafeti, Elie Saab’ın omuzları pırıltılarla süslenmiş siyah tuvaletiyle gösterişi temsil ediyor.

Klasik ve büyüleyici olmak isteyen kadınlar, Lanvin’in dökümlü yırtmaçlı ipek elbiselerini tercih ederek, adeta tanrıçaların asaletini taşıyor. Modanın biraz masum biraz heyecanlı markası Etro’nun rengarenk şifonları, Yves Saint Laurent’in straplez elbiseleri, farklı ve modern görünmenin sırlarını paylaşıyor. Matthew Williamson’ın menekşe rengi çiçekli elbiseleri, prensesleri anımsatan duruşuyla eşsizliğini korurken, haute couture’ün sihirbazı Dior’un gümüş pırıltılı kısa elbisesi, yaz gecelerinin kadınsı görünümünü oluşturuyor. Beymen, Sex and the City dizisinin yıldızı Sarah Jessica Parker’ın tasarladığı Halton Heritage elbiselerle, 2010 yazında Manhattan gecelerini Boğaz’a getiriyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI