Ana SayfaModaWolford`un 60. yıl özel tasarımı

Wolford`un 60. yıl özel tasarımı

Wolford,  adını ilk olarak birbirinden ilgi çekici ve vücuda form veren body ve çorap koleksiyonu ile duyurdu. Vücuda form veren tasarımları ile kadınların vazgeçilmezi olan Wolford’un 60. yılına özel tasarımında, çorap ve body grubunun karakteristik özellikleri, baştan çıkarıcı seksi detaylarla buluşuyor. Wolford’un 60 yıl boyunca koleksiyonlarında gözlemlenen başarılı ve yaratıcı çeşitlendirmeleri, markanın tarih boyunca moda dünyasında edindiği ayrıcalıklı konumun özel bir ifadesi.

Sınırlı sayıda üretilen Wolford’un 60. yıl tasarımı, vücuda form veren özel tasarımının yanı sıra el işçiliği dantel dokusu, dantellerden örülmüş çiçek figürleri ve parlak Swarovski kristalleri ile moda dünyasını kalbinden vuracak…

60. yıl tasarımı, ince danteller arasında bezenmiş çiçek desenleri, aplikler içindeki açan tomurcuk işlemeler ve parlak Swarovski kristalleri ile büyüleyici bir görünüm sergiliyor. Yaka üzerinde başlayıp sol omuza doğru uzanan parlak kristaller, tasarımın çiçek dantel işlemeleri ile göz alıcı bir bütünlük kazanıyor.  Dik yaka ile başlayan ve jartiyer figürüyle devam eden body, yine body ile aynı desenlerde bezenmiş dantel çoraplarla buluşarak, tam anlamıyla tepeden tırnağa kadar heyecan veriyor. Bu tasarımdaki dahihane fikir, çorapları bodye tutturan silikon bantlarının aynı zamanda kaldırıcı ve destekleyici bir etki göstermesi.

Sınırlı sayıda üretilen Wolford’un 60. yıl tasarımı, ayrıcalıklı ve şık ambalajları ile Ekim 2010’dan itibaren kısa bir süre için tüm dünyada sadece belirlenmiş, özel Wolford mağazalarında satışa sunulacak.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI