Ana SayfaModaVioleta By Mango Kadınların Gücüne Güç Katmasını Desteklemeye Devam Ediyor

Violeta By Mango Kadınların Gücüne Güç Katmasını Desteklemeye Devam Ediyor

Violeta by MANGO yeni İlkbahar / Yaz 2019 kampanyasını, bu kampanyanın  mankenleri Paloma Elsesser, Lorena Durán ve Iza IJzerman  ile başlattı. Ashley Graham ile Sonbahar / Kış kampanyasında öne sürdüğü I AM WHAT I AM (BEN BUYUM) sloganı ile bu kampanyada da  kadınları desteklemeye devam ediyor. Firmanın bu sloganı, ilk kampanyasından itibaren savunduğu, “Moda bir tutumdur; kendini olduğun gibi sevmek, bunu yüksek sesle ve açık bir şekilde ifade edebilmek;  tabular olmadan, sınırsız, engelsiz ve stil sahibi güzelliğin tadını çıkarmaktır.” fikrinden ileri gelmektedir.
 
Kampanyanın çekimleri fotoğrafçı Bill Gentle tarafından Kolombiya, Cartagena de Indias’ta yapıldı. Kampanyanın bu sezon tanıtım videosu da burada çekildi. Görüntüler, müziğin ritmini ve tutumunu, tropikal atmosferi ve Karayipler’in rahat karakterini yansıtmaktadır. Bahsedilen özellikler de bu yazın önerisi olan kıyafetler için ilham kaynağı olarak vurgulanmaktadır. Rubén Mármol da bu kampanyada, Mango saç ve makyaj  sorumlusu olarak ekibe katılmıştır.

Violeta by Mango’nun yeni koleksiyonu, parlak ve canlı tonlarla harmanlanan çiçek baskıları ve akışkan elbiselerle genç, modern ve cesur bir görüntü yansıtıyor.
 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI