Ana SayfaMagazinVictoria's Secret Meleği Romee Strijd Hamile!

Victoria’s Secret Meleği Romee Strijd Hamile!

Instagram hesabından partneri Laurens van Leeuwen ile fotoğraf paylaşan Romee Strijd, bebek bekledikleri haberini verdi.

Polikistik Over Sendromu (PKOS) nedeniyle 7 boyunca regl görmediğini bu yüzden çocuk sahibi olamayacakları konusunda endişelendiğini söyleyen Strijd, süreci takipçileriyle paylaştı…

“Anne olamamak ve Lauren ile en büyük hayalimiz olan aile kuramamaktan korkuyorduk. Sonrasında benim Polikistik Over’ımın normal bir sendrom olmadığını anladım. Benimki vücudumun uçuş moduyla savaşmasından kaynaklanıyordu. Yani stresle savaşmaktan… Herkesin yapısı farklıdır ama bu kadar tempo bende bu sonucu yaratmıştı. Doğal tedavi yöntemlerini denedim, doğru egzersizleri yaptım, vücudum için doğal kiloya ulaştım ve kilo vermek için kendimi zorlamadım. Ayrıca doğal gıda takviyelerini denedim, akupunktur yaptım ve ülkem Hollanda’yı daha sık ziyaret edip ailemle vakit geçirdim.”

Modelin arkadaşları Elsa Hosk, Hailey Bieber, Martha Hunt, Lorena Rae, Devon Windsor, Sara Sampaio gibi isimler postun altına iyi dileklerini yazmayı ihmal etmediler.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI