Ana SayfaGüzellikVichy'den Bakımlı Annelere Özel Cilt Bakım Ürünleri

Vichy’den Bakımlı Annelere Özel Cilt Bakım Ürünleri

Vichy’nin en sevilen ürünlerinden Liftactiv Collagen Specialist, 2020’nin en yenilikçi kişisel bakım ürünü seçilen Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul ve Liftactiv Glyco-C Leke Karşıtı Ampul ile annenize yeni bir bakım rutini hediye edebilirsiniz.

Yaşlanma karşıtı uzman: Liftactiv Collagen Specialist

Doğadan ilham alınan aktif bileşenlerle zenginleştirilmiş yaşlanma karşıtı etkinlik sunan Vichy Liftactiv Collagen Specialist, ciltteki kolajen kaybı nedeniyle oluşan yaşlanma belirtilerinin görünümünü düzeltiyor. Peptitler, C Vitamini ve Vichy Mineralli Volkanik Suyu içeren formülüyle cildi nemlendiren ürün, kırışıklık ve leke görünümünü azaltıyor ve daha pürüzsüz bir cilt görünümü sağlıyor. Anında %52 oranında elastikiyet kazanımı sunan Liftactiv Collagen Specialist, uzun vadede anneler için ciltte sıkı görünüm ve daha eşit cilt tonunun kapısını aralıyor. 

Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul ile ciltte yenilikçi etki

Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul; %10 Saf C Vitamini, kolajen üretimini artıran bio-peptitler, nemlendiren doğal kaynaklı hyalüronik asit ve cildi güçlendiren Vichy Volkanik Suyu içeriği ile sadece 10 günde daha ışıltılı ve sıkı bir cilt sunuyor.  Etkili ve minimalist formülü sayesinde, kolajen kaybı nedeniyle oluşan kırışıklık görünümünü azaltıyor. İnce çizgi, kırışıklıklar, sıkılık ve ışıltı kaybını hedefleyerek yaşlanma belirtilerine meydan okuyor. Tüm cilt tipleri için uygun olan Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul; kısa sürede daha sıkı ve esnek görünen bir cilt sunuyor. İçeriğindeki %10 saf C vitamini ile cilde kaybettiği ışıltısını geri kazandıran Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul, 1 ayda kaz ayakları ve alın kırışıklıklarının görünümünde azalma sağlıyor.

Liftactiv Glyco-C Leke Karşıtı Ampul ile lekere son!

Leke görünümünü hedefleyen Liftactiv Glyco-C Leke Karşıtı Ampul’ün içeriğinde %10 Glikolik Asit Kompleksi, cilde ışıltı veren doğal kaynaklı CG Vitamini, nemlendiren doğal kaynaklı Hyalüronik Asit ve cildi güçlendiren Vichy Volkanik Suyu bulunuyor. Etkili ve minimalist formüle sahip ürün, gece boyunca cilde ışıltı katıyor. Leke karşıtı süper doz, etkili içeriği sayesinde kısa süre içinde koyu leke görünümü ve cilt tonu eşitsizliğinin görünümünü azaltıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI