Ana SayfaYaşamVesta Global Danışmanlığında Türk Vatandaşlarına Avrupa’da Vatandaşlık İmkanı

Vesta Global Danışmanlığında Türk Vatandaşlarına Avrupa’da Vatandaşlık İmkanı

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017 yılında kurulan Vesta Global, kurumsal altyapısı ile ABD, İngiltere, Yunanistan, İspanya, Portekiz, Malta, Karayip Adaları gibi yaklaşık 10 ülkede gayrimenkul yatırımı ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sunuyor. Vesta Global, Portekiz’de muhteşem bir doğa içinde konumlanan, World Travel Awards 2020 tarafından ‘Dünyanın En İyi Şarap Bölgesi Oteli’ olarak ödüllendirilen L’and Vineyard projesinde bulunan daire ve villaları Türk vatandaşlarına sunarken, oturma izni de sağlıyor.

Yurt dışı ve Türkiye’de yatırımlar, oturma izni, anında pasaport hakkı ve vatandaşlık konularında danışmanlık hizmetini kurumsal bir yapı altında sunan Vesta Global, bu sürecin güvenle tamamlanması için finansal ve hukuki süreçler de dahil olmak üzere anahtar teslim çözümler sunuyor. Teuta Narazan’ın 15 senelik kurumsal iş deneyimi ile Armağan Akyüz’ün 10 senesi yurt dışı projeleri olmak üzere 17 senelik gayrimenkul deneyimini buluşturan Vesta Global’in Türkiye’de temsil ettiği en prestijli projelerden biri Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards.
 
Olağanüstü bir doğa beldesi ve modern mimarinin buluşması niteliğinde olan L’and Vineyards, Türkiye’den büyük ilgi gören ülkelerden biri olan Portekiz’de bulunuyor.  Proje, muhteşem bir doğa içine, tabiata uyumlu olarak ev ve otel olarak kullanılacak konutların mimari bir incelikle eklenmesi ile ortaya çıkmış. Doğa bakımından Avrupa’nın en iyi korunmuş yerlerinden biri olan, tarihi merkezi, surları ile UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Alentejo’da yer alıyor. L’and Vineyards sahip olduğu pek çok ödülün yanı sıra World Travel Awards 2020 tarafından ‘Dünyanın En İyi Şarap Bölgesi Oteli’ olarak ödüllendirilmiş.

Huzur, ölçülü lüks ve sadeliğin güzelliği felsefesiyle tasarlanan bu proje, Lizbon Havaalanı’ndan 45 dakika, şehir merkezi Evora’dan 20 dakika uzaklıkta bulunuyor. Portekiz’in en önemli kültürel ve turistik noktalarından birinde yer alan L’and Vineyard projesinde bulunan bağ ev-otellerinin Türkiye’de satışını Vesta Global üstleniyor. Vesta Global, yatırım süreci, oturma izni ve vatandaşlık programları ile müşterilerine uygun gayrimenkul yatırımının yapılmasından, süreçlerin takibine ve oturma izninin alınmasına kadar tüm evrelerde danışmanlık hizmetlerini sürdürüyor.

Fiyatları 430 bin euro’dan başlayıp 1-1.5 milyon euro’ya kadar farklı seçenekler sunan ev-oteller Portekizli ünlü mimarlar tarafından çevre dostu olarak tasarlanmış. Projenin sahibi 19. yüzyılın ikinci yarısından bu yana faaliyette olan bir Portekizli aile grubu olan SOUSA CANHAL’a ait L’AND RESORTS SA. Ana faaliyet alanları tarımsal ormancılık ve şarap üretimi olan grup 2001’den bu yana sürdürülebilir turizm yapıyorlar.

Daire sahipleri yıllık euro bazında %5 kira getirisine sahip olurken 5 yıllık kira geliri peşin olarak mülk sahibine ödeniyor

Toplamda 30 suit ve villadan oluşan çok özel projede otel, gastronomik lezzetler sunan bir restoran ve spa da bulunuyor. Projede mülk yatırımı yapan daire sahiplerine yılda 5 hafta evde oturma hakkı sunulurken, geri kalan dönem için daire, proje sahibi tarafından otel olarak kiraya verilerek işletiliyor ve ev sahibine yıllık euro bazında %5 kira getirisi sağlıyor. Beş yıldızlı prestijli projenin en önemli özelliklerinden biri 5 yıllık kira gelirinin alıcıya peşin olarak ödenmesi.

Kulübe üyelik hakkı ve daire sahibinin istediği üzümlerden ismine özel üretilmiş seri

Şarap Kulübüne üyelik hakkı da bulunan daire sahipleri adına yılda 120 şişe özel şarap üretiliyor. Daire sahibi, kendi bağından veya ortak bağlardan arzu ettiği üzüm cinsi, şişe tasarımı gibi detayları belirleyerek tüm üretim sürecini kontrol edebiliyor.
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI