Ana SayfaModaVans’in Sörfçüleri Yeni Surf Supply Koleksiyonu’nun Küratörlüğünü Yapıyor

Vans’in Sörfçüleri Yeni Surf Supply Koleksiyonu’nun Küratörlüğünü Yapıyor

Hiç bitmeyen yazlar ve ada havası, güçlü sörf geçmişine sahip rahat bir lifestyle kapsülü olan Vans Surf Supply koleksiyonuna ilham kaynağı oluyor. Vans’in üç kadın sörfçüsü Ainara Aymat, Leila Hurst ve Karina Rozunko ile hazırlanan ve ekipten ilham alan Surf Supply koleksiyonu online olarak ve seçili Vans mağazalarında satışa sunulacak.

Sporcuların küratörlüğünü yaptığı ve kendi kişisel stillerinden ilham alan tasarımlar, sörfçülerin olmazsa olmazlarından bazılarını ve günlük kullanıma uygun şık parçaların bir arada sunuyor. Koleksiyon, eşsiz  Fuerteventura volkanik adasında, Avrupalı sörfçü Ainara Aymat da dahil olmak üzere her sporcunun bakış açısıyla fotoğraflandı.

Ainara “Gerçekten günlük olarak giyeceğim bir şey yaratmak istedim- konforlu, sade ama sokak stiline yakın. Botlar beni çok heyecanlandırdı- çok rahatlar, onları asla çıkarmak istemiyorum! Fuerteventura’daki çekim düşündüğümden de iyi geçti- kendi parçalarımı görmek ve fikirlerimi hayata geçirmek inanılmaz bir deneyimdi” dedi.
 


 

Bu sezon yepyeni bir ayakkabı stili tanıtılıyor– Colfax Boot. Ainara’nın bu deri slip-on silüeti, Leila’nın klasik bir Vans ikonu olan ama sörf stiline uyarlanmış Slip-On SF’sindeki checkboard detayına atıfta bulunan bir tasarıma sahip. Ayakkabı koleksiyonu, şimdi Vans’in bilinen Old Skool modelinin ilk versiyonu olan Karina’s Style 36 ile tamamlanıyor.

Sporcuların her biri kendi tarzına uygun parçalar seçerek giyim koleksiyonuna kişisel bir dokunuş kattı. Ana parçalar arasında Ainara’nın siyah renkli chino pantolonu yer alıyor – yüksek bel, düz paça, pileli ve beli yılan işlemeli. Leila’nın ana kombini, yeniden yorumladığı palmiye ağacı logosu da dahil olmak üzere, iş kıyafetinden ilham alan bir havaya sahip over-size bir kot cekete yer veriyor. Karina’nın kombini ise, sade  pamuklu örme Karina atleti ve fitilli kadife sırt çantasında bulunan sıcak bir toprak kırmızısı renk grubuyla tasarlandı. 

Koleksiyondaki diğer kıyafet ve aksesuarlar arasında, Ainara fitilli dokuma dar kesim üst ve kot ceketi ile eşleşerek, mükemmel uyumlu bir set oluşturan Leila dar kesim kot şortu yer alıyor. Bu kapsamlı koleksiyonda Surf Supply yarım fermuarlı polar, Surf Supply bisiklet yakalı tişört, slip elbise ve bucket şapka gibi şık günlük parçalar da yer alıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI