Ana SayfaModaVans, Yeni UltraRange EXO Hi Gore-Tex MTE-3 İle Soğuk Havalarda Koruma Sağlıyor

Vans, Yeni UltraRange EXO Hi Gore-Tex MTE-3 İle Soğuk Havalarda Koruma Sağlıyor

Bu sezon Vans, MTE™ koleksiyonunun en yeni üyesi MTE-3’ü tanıtıyor. Vans UltraRange™ EXO’nun geliştirilerek oluşturulduğu, Vans’in teknik donanım bakımından şimdiye kadarki en gelişmiş, tüm hava koşullarına uyum sağlayan ayakkabısı MTE-3, kendine özgü özellikleriyle seriye güç katıyor. UltraRange™ EXO Hi Gore-Tex MTE-3, MTE™ koleksiyonunun vadettiği soğuk veya nemli ortamlarda nem kontrolü, termoregülasyon ve çekiş gücü özelliklerini bünyesinde barındırıyor. 

 

UltraRange EXO Hi Gore-Tex® MTE-3, 1969’dan beri endüstri lideri olan, yüksek performansa sahip, su geçirmeyip aynı anda nefes alabilen Gore-Tex Nem Yönetimi teknolojisine sahiptir. Bir Gore-Tex zarının her cm² ’sinde dokuz milyar gözenek bulunmaktadır ve bu gözeneklerden hava akışı gerçekleşirken aynı zamanda vücut ısısı ya da sıcaklık artıkça iç nem dengesinin korunmasını sağlamaktadır. Basitçe söylemek gerekirse, yağmur ve karın ayakkabının içine girmesine izin vermeyen Gore-Tex teknolojisi, “Kuru Tutma Garantili™” sözünü her koşulda güvenilir kılıyor.

 

UltraRange EXO Hi Gore-Tex® MTE-3 ayakkabının su geçirmez tabakasının arkasında sıcak tutan, hafif ve aynı zamanda güçlü 3M™ Thinsulate™ soğuk hava yalıtımı teknolojisi bulunmaktadır. İnce yapısına ve düşük hacmine rağmen sıcak tutarak hareket özgürlüğü sağlayan 3M™ Thinsulate™ teknolojisi, dar alanda fazlaca havayı hapsederek ayağın daha fazla nefes almasını sağlıyor.

 

Son olarak, Vans’in yeni ayakkabısı UltraRange MTE-3’ün dış tabanında her türlü araziye uygun kauçuk bir bileşenden oluşan All-Trac™ teknolojisi bulunmaktadır. All-Trac™, Vans tarafından özel olarak MTE serisi ayakkabıları için geliştirilmiş, tüm zeminlerde tutuş sağlayan, genel çekişe katkıda bulunan, tüm MTE-2 ve MTE-3 stillerini teknolojik anlamda yükselten tescilli bir kauçuk bileşendir. Artırılmış esneklik özelliği sayesinde dört mevsime uygun özel formülasyon, her bir ayakkabının arazinin gösterdiği değişikliklere göre bükülüp uyum sağlamasına olanak tanımaktadır. All-Trac, şehrin ıslak veya kuru sokaklarından, asfaltsız sokaklara kadar tüm yıl boyunca yeni maceralara çıkmaya olanak sağlıyor.

 

UltraRange EXO Hi Gore-Tex® MTE-3, demitasse rengi&siyah, siyah&siyah, nar kırmızısı&marshmallow beyazı renk gruplarıyla birlikte Vans perakende satış noktalarında ve Vans.com.tr’de satışa sunuluyor. UltraRange EXO Hi Gore-Tex® MTE-3 koleksiyonu hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen Vans.com.tr’yi ziyaret edin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI