Ana SayfaModaVans ve Warner Bros. Cadılar Bayramına Özel Vans x Horror Koleksiyonunu Tanıttı

Vans ve Warner Bros. Cadılar Bayramına Özel Vans x Horror Koleksiyonunu Tanıttı

Gerçek korku ikonları yaratan Warner Bros., 80 yılı aşkın süredir en sevilen korku filmlerini üretti. The Shining‘in ürkütücü ikizleri, The Exorcist ve The Lost Boys‘un şeytanice ele geçirilmiş karakterleri, Friday the 13th, Nightmare on Elm Street ve IT’deki ürkütücü zihinler ile Warner Bros., korkutucu kelimesi ile eş anlamlı hale geldi.

Klasik Checkerboard deseni üstüne IT filmindeki ikonikleşmiş kırmızı balonların olduğu Vans Era ve SK8-Hi’daki The Shining‘in tekrarlanan parlak metin logosunun yanı sıra alt tabanı boyunca el yazısıyla yazılmış filmden cümleler ile klasik korku filmlerindeki en korkunç anları yeniden canlandırıyor.

 

Vans x Horror koleksiyonundaki erkek giyim ürünleri, Friday the 13th’deki karanlıkta parlayan hokey maskesi baskılı polar kazak ve Freddie Kruger’in pençelerinin yırttığı 600D polyesterden yapılan A Nightmare on Elm Street Ward Crossbody çantasıyla bizleri en sevdiğimiz sahnelere götürüyor.

 

Kadın giyim koleksiyonundaki her şey The Shining’den esinlendi. Filmin ürkütücü ikizleri, kalın pamuklu jarse uzun kollu crop tişört ve kenarları fırfırlı çorap üzerinde eski bir duvar kâğıdı baskısı halinde yer alıyor. Koleksiyon, işlemeli ‘Off The Wall’ logolu, tatlı ve aynı zamanda uğursuz bir fiyongu olan Vans X The Shining şapka ile tamamlanıyor.

 

Ek olarak Horror koleksiyonu, Classic Slip-On, Slide-On, Slip-Skool, Old Skool ve Style 47 Creeper ayakkabı modellerinden oluşuyor. Erkek giyim koleksiyonunda polar kazak, kısa kollu tişört, çoklu çorap seti, 6 panelli jokey şapka, 5 panelli çıtçıtlı şapka ve Old Skool III sırt çantası ön plana çıkarken, kadın giyim ve aksesuar koleksiyonunda boyfriend fit polar hoodie, koton jarse boyfriend fit tişört ve mini sırt çantası öne çıkan parçalar arasında yer alıyor. 

 

Vans X Horror koleksiyonu yakında Vans mağazalarında ve Vans.com.tr’de satışa sunulacak. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI