Ana SayfaModaVans ve Napapijri Limited Edition Güçlerini Birleştirdi

Vans ve Napapijri Limited Edition Güçlerini Birleştirdi

Napapijri, 1987 yılında Avrupa’nın en yüksek zirvesi Mont Blanc’ın gölgesinde doğuyor. İtalyan mirası, fince adı ve logo olarak kullanılan Norveç bayrağı ile sınırları aşmak ve etiketlere meydan okumak Napapijri DNA’sında derinden kök salıyor. Dünyanın dört bir yanındaki dağ zirvelerinden şehirlere kadar giyilen ikonik montu ile Napapijri, uzun süredir moda ve doğayı bir araya getirmekte başarılı oluyor ve Kuzey Kutup Dairesi’ni moda, sokak giyimi ve ötesini dünyanın farklı noktalarına taşıyor.

Vans MTE serisi, dış mekânlarda geçirilen zamanın bir parçasıdır- koşullar ne olursa olsun tutkuların peşinden koşarak ışıldarsın. Hava koşullarından korumak için tasarlanan ihtiyaca yönelik modeller- ister dağa tırmanıyor olun ister yağmurda işe gidip geliyor olun, her koşula uyum sağlar.

Marka DNA’larını ortak bir miras ve vizyonla iç içe geçen Vans x Napapijri koleksiyonu, ilham kaynağı doğa ve şehirler arasındaki boşluğu doldurup stil aracılığıyla güveni temsil ediyor. Koleksiyonda UltraRange Exo Hi MTE-2, SK8-Hi MTE-2, iki renk grubunda (Forest Fog ve Mavi), Old Skool MTE-1 ve modanın öncüsü Coast CC dâhil olmak üzere temel ayakkabı stilleri yer alıyor. Bu ikonik unisex parçalar, amaca uygun olarak yeniden tasarlandı ve macera ruhunu somutlaştıran benzersiz renk kombinasyonları ile dayanıklı materyaller kullanılarak hayata geçirildi.

Tepeden tırnağa koleksiyonu tamamlayan bir dizi işlevsel dış giyim ve aksesuar, yol sırasında koşullar ne olursa olsun sizi ileriye taşımayı hedefliyor. Koleksiyonun anahtar parçası, moda ve işlevsellik arasındaki çizgiyi bulanıklaştıran geri dönüştürülmüş naylon, polar bir astar ve ton kabartmalı Checkerboard ayrıntılarıyla tasarlanan Vans x Napapijri Anorak Mont oluyor. İkonik montiki renkte mevcuttur – erkekler için Forest Grey/Siyah ve kadınlar için tamamen siyah bir versiyon.   

Sherpa yününden bucket şapka, bere ve fonksiyonel sırt çantası öne çıkan aksesuarlardan bazılarıdır. Vans x Napapijri iş birliğinden doğan koleksiyon, bu kış hareket geçmeni sağlıyor

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI