Ana SayfaModaVans Sunar: THE RANGE BAGGY TAPERED ELASTIC WAIST PANT!

Vans Sunar: THE RANGE BAGGY TAPERED ELASTIC WAIST PANT!

Orijinal aksiyon sporları ayakkabı ve giyim markası Vans, en yeni modeli the Range Baggy Tapered Elastic Waist Pantolon ile kaykay stilini ileriye taşıyor. Vans tekstil koleksiyonunun en son üyesi, ilhamını kaykay stilinden alarak, bol kesimi kullanışlı detaylarla birleştiriyor.

 

Kaykayı mükemmelleştiren tüm anlar için üretilen the Range Baggy Tapered Elastic Waist Pantolon, %100 pamuktan fitilli kumaşı, bağcıklı elastik beli, rahat harekete fırsat veren bacak açıklığı ile yüksek konfor ve hareket özgürlüğü sağlıyor.

 

Vans’in en yeni modelinin işlevsel detayları arasında sol cep üzerindeki Vans logosuyla, eğimli ön cepleri bulunuyor. Arka şerit ceplerinde, sol arka cebin üst köşesinde bir drop-V logoişlemesi ve sağ arkada bel kısmında, anahtar halkası detayları yer alıyor. Pantolona içten dikilmiş marka logosu ise paça yukarı doğru katlandığı zaman ortaya çıkıyor. Yeni bir ördek yeşili ve checkerboard baskı seçeneklerine sahipmodelin satış fiyatı ise 1.249 TL. 

 

Vans Range Baggy Tapered Elastic Waist Pantolonlara, Vans mağazaları, Vans satış noktaları ve vans.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI