Ana SayfaModaVANS CHECKERBOARD GÜNÜ İNSANLARI BİR ARAYA GETİRİYOR

VANS CHECKERBOARD GÜNÜ İNSANLARI BİR ARAYA GETİRİYOR

Orijinal aksiyon sporları markası ve yaratıcı ifadenin savunucusu olan Vans, 18 Kasım 2021’de Vans Checkerboard Günü onuruna dünyanın dört bir yanındaki toplulukları yeniden inşa etmek ve canlandırmak için Vans ailesini bir araya getiriyor.  Vans, bu yıl, temel yetkinliği gençleri geniş ölçekte harekete geçmeye teşvik eden, kâr amacı gütmeyen küresel bir kuruluş olan DoSomething.org ile ortak oluyor ve hayranlarını kültür ve sanat yoluyla canlı, kapsayıcı ve gençleştirilmiş kamusal alanlar oluşturmaya yardımcı olan yerel ve dijital etkinliklere katılmaya davet ediyor.

Vans Global Marka Temsilcisi Doug Palladini, “Araştırmalar, sanatın ve yaratıcı ifadenin yalnızca bireyin akademik, fiziksel ve zihinsel sağlığına fayda sağlamadığını, aynı zamanda özellikle kamusal alanlarda sanatın ve yaratıcı ifadenin paylaşıldığında tüm toplulukları iyileştirdiğini ve kalkındırdığını gösteriyor.” diyor. “Yerel topluluğumuz ve kamusal alanlarımızın çoğu Mart 2020’den bu yana biraz ihmal edildi. Yaratıcılığın gücü için bir öncü olarak Vans hayranlarını, yaratıcılığın topluluklarımızı gerçekten nasıl canlandırdığını gösteren etkinliklerin ve girişimlerin bir parçası olan Vans Checkerboard Günü’nde bize katılmaları için teşvik ediyoruz.’’

Markanın en büyük hayırsever girişimini gerçekleştiren Vans, 1 milyon Amerikan dolarını ortaklaşa bağışlayarak sanat, spor, kültür ve sosyal etki programları aracılığıyla kamusal alanları canlandırma misyonunu paylaşan dünyanın dört bir yanından 16 hayır kurumunu destekliyor. Her bölgesel kuruluş, Tides Foundation’daki The Vans Checkerboard Fonu’ndan veya Vans ‘den doğrudan bağış yoluyla, kendi yerel topluluklarını desteklemek ve canlı, kapsayıcı, davetkâr alanlar inşa etmek için dünya çapında çalışmalarına devam etme misyonuna yönelik olarak kullanmak üzere 50.000 Amerikan doları alacak. Ek olarak, 2021 küresel ortağı olarak DoSomething.org, gençleri topluluklarında hareket etmeye teşvik etmeye devam ettikçe 250.000 ABD doları alacak ve bunun 25.000 ABD doları doğrudan gençlik burslarına aktarılacak. Bu yılın destek alacakları arasında Hackney Bumps, Juju Surf Club, Indigo Youth Movement, Girls in Film, Jukebox Collective, GoodPush, Groundswell, Sustainable Coastlines Hawaii, Colectivo Tomate, Nations Skate Youth, Dignity for Children, Another Way of Seeing, ArtDream, Skateboard Academy&Hub yer alıyor.

2021 Vans Checkerboard Günü, hayranları sanat ve kültür yoluyla canlı, kapsayıcı ve gençleştirilmiş kamusal alanlar oluşturmaya yardımcı olan yerel ve dijital etkinliklere katılmaya davet ederek Together Makes It Better ‘ı güçlendiriyor.
 
DoSomething.org CEO’su DeNora Getachew, “Yaratıcılığın gücüyle toplulukları canlandırmak, Vans ve DoSomething’in 5 milyon üyesi tarafından paylaşılan bir değerdir” diyor. “DoSomething üyelerini Vans Checkerboard Günü’nde dünyanın dört bir yanındaki topluluklara katılsınlar diye harekete geçirmek için Vans ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz. Cömert bağışları, gençlere kolej, üniversite veya mesleki program masrafları için burs sağlayacaktır. Aynı zamanda, DoSomething’in gençlerin kendileri ve toplumları için önemli olan sosyal konularda harekete geçtiği sivil gönüllülük merkezini de besleyecek.”
 
18 Kasım’a kadar Vans, dünyanın dört bir yanındaki tüm sevenlerini topluluk eylemine dâhil olmaya odaklanan çeşitli girişimlere katılmaya çağırıyor. Eylemler şunları içeriyor:
 

  • Vans.com.tr/checkerboardday, DoSomething.org ile ortaklaşa bir eylem rehberi görevi görecek, böylece sevenler kendi yerel şehirlerindeki topluluk etkinliklerine katılabilecek veya çeşitli dijital aktivasyonlara katılabilecekler.

 

  • #VansCheckerboardDay TikTok Challenge ile birlikte ilham verici topluluk projeleri, Checkerboard deseni ile spor yapmanın yolları paylaşılırken aynı zamanda Vans elçileri toplulukları canlandırmak için neler yaptıklarına dair bilgileri, yaratıcılığının onlar için ne anlama geldiğini ve kutlamaya katılmanın ipuçlarını paylaşıyor.  

 

  • Vans’in 1 milyon dolarlık desteğine ek olarak, dünyanın dört bir yanındaki Vans severler, ek bağışlar toplamaya yardımcı olarak 15 bölgesel hayır kurumunu destekleme olanağına sahip olacaklar. Bunu Vans Family uygulaması aracılığıyla, sadakat puanlarını bağışlayarak maddi bir bağış yapabilirler. Gelirlerin %100’ü Tides Foundation’daki Vans Checkerboard Fonu’na bağışlanacak.

 
2019’daki başlangıcından bu yana Vans Checkerboard Günü, dünya çapında kâr amacı gütmeyen kuruluşlar için 2 milyon dolardan fazla para toplanmasına yardımcı olarak yaratıcılığı, zihinsel sağlığı ve topluluk katılımını destekledi. Vans Checkerboard Günü, Vans’in yaratıcı ifadeyi dünya çapında hayata geçirme anlayışını hayata geçirmek, iç paydaşları, geniş Vans ailesini ve küresel tüketicileri yaratıcılığın neden önemli olduğunu deneyimlemeleri ve yaratıcılığı yüceltmeye odaklanan hayır kurumlarına fon sağlamak için dünyanın dört bir yanındaki Vans severleri bir araya getirmek için her yıl kutlanmaktadır.
 
 
Bölgenizdeki yerel buluşmaları, sanal etkinliklere ve aktivasyonlara katılmanın yollarını keşfetmek veya katılan hayır kurumları hakkında daha fazla bilgi edinmek ve bağış yapmak için Vans.com.tr/checkerboardday adresini ziyaret edin. Ayrıca bu harekete katılmak için Vans’in sosyal medya hesaplarını ve TikTok’ta #VansCheckerboardDay’i takip edebilirsiniz.
 

 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI