Ana SayfaTeknolojiVans BMX The Circle 2022 Edisyonu Başlıyor!

Vans BMX The Circle 2022 Edisyonu Başlıyor!

Orijinal aksiyon sporları ayakkabı ve giyim markası Vans, bu yıl üçüncüsü düzenlenen %100 dijital video yarışması Vans The Circle heyecanını başlatıyor.
 
İlk olarak 2020 yılında Avrupa çapında başlatılan çevrimiçi yarışma, Avrupa’daki BMX mağazalarına, bir ekip videosu çekerek sürücülerini ve yerel toplulukları kutlama imkanı verdi. Şimdiyse Avrupa takımlarına dört uluslararası konuk da katılıyor ve katılımcılar 20.000 Euro değerindeki ödülü paylaşmak için yarışıyor.
 
Yarışmanın konsepti ise aynı. Katılan her mağaza ekip videosunu çekmeye ve kurgulamaya yardımcı olacak bir bütçe alıyor. Sonrasında ekipler videolarını son haline getirmek ve ödüllere layık bir hale getirmek için birkaç ay çalışıyorlar.
 

Katılımcılar, aralarında Kevin Peraza, Greg Illingworth, Linda Grabner, Calvin Kosovich ve Marcus Wilke’nin de bulunduğu, BMX efsanelerinden oluşan yepyeni bir jüri tarafından, yaratıcılık, stil ve kapsayıcılık gibi kriterlere göre değerlendirilecekler. Son ve en önemli yargıç ise 3 Kasım’daki canlı çevrimiçi finallerden önce DIGBMX.com‘da “Topluluğun Favorisi” için oylarını kullanabilecek olan BMX topluluğu. Ödüller arasında, En İyi 3 mağaza, En İyi Oyuncu, En İyi Numara, Yaratıcı Vizyon, DIG Topluluğun Favorisi ve fotoğrafçı Ben Gea tarafından değerlendirilecek olan En İyi Fotoğraf yer alıyor ve BMX topluluğu içindeki yaratıcı ifade etme biçimlerini daha da destekliyor.  

Vans The Circle 2022’ye katılan mağazalar ise şöyle:

 

 14 EMEA Davetlisi:

Dead Sailor BMX – Birleşik Krallık

Source BMX – Birleşik Krallık

BMX Avenue – Fransa

Bros Bike Shop – Fransa

Action Wheels – İspanya

360BS – İspanya

Kunstform – Almanya

People’s Store – Almanya

Soulcycle BMX – Hollanda

Frontocean BMX – İtalya

IL BUTTA – İtalya

BMX Life – Polonya

BMXTR – Türkiye

Rideon BMX – Yunanistan

4 Global Konuk:

Kings Rideshop – ABD

Lux BMX – Avustralya

Shredd Bikes – Güney Kore

The Curb BMX – Malezya

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI