Ana SayfaModaValentino’nun Yeni Butiği Bodrum Yalıkavak’ta Açıldı

Valentino’nun Yeni Butiği Bodrum Yalıkavak’ta Açıldı

Valentino Kreatif Direktörü Pierpaolo Piccioli tarafından geliştirilen yenilikçi butik konseptiyle tasarlanan Valentino Yalıkavak Marina; markanın dünya çapındaki perakende ağının genişlemesinde önemli bir adımı simgeliyor.  Tasarımda Art Deco’dan ilham alan ve birbirini tamamlayan sıcak ve yaratıcı formlar öne çıkıyor.
 
Mağazanın yarı çevresi boyunca uzanan sütunları çevreleyen ve birbirine bağlayan pirinç vitrinlerle bezenmiş mimari, sofistike bir atmosfer sunuyor. İpek nişler ve mikro beton zemin ise mekâna modern bir tarz katıyor.
 
Butik konsepti, yerel malzeme ve işçilik kullanımıyla Bodrum ile bağ kurarak mekana romantik ve çağrışımlı bir atmosfer kazandırıyor.   Valentino Yalıkavak Marina’da kadın ve erkek hazır giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar koleksiyonları yer alıyor.
 

  • “Valentino Escape 2021 Koleksiyonu” Valentino Yalıkavak Marina’da…

60’ların sonlarına ait Maison arşivlerindeki baskılardan ilham alan; kaftan, şort, elbise, plaj koleksiyonu ve aksesuarlardan oluşan, dünyada sadece seçili lokasyonlarda satışa sunulan “Valentino Escape 2021 Koleksiyonu” açılışa özel exclusive olarak Valentino Yalıkavak Marina’da moda severlerle buluşuyor.
 
 
Valentino Yalıkavak Marina
Adres: Yalıkavak Mah. Çökertme Cad. No: 6/AN-1 Bodrum Muğla
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI