Ana SayfaAstrolojiUzman Astrolog ve Yaşam Koçumuzun Kaleminden: Hayatınıza Neşe Katın!

Uzman Astrolog ve Yaşam Koçumuzun Kaleminden: Hayatınıza Neşe Katın!

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: 
tugce.akarlar@gmail.com

Hayatı çok keyifli ve her günü şölen gibi, gerçekten tadını çıkararak yaşayanlar için zaman su gibi geçerken; üzüntü sıkıntılarla uğraşıyorsan; zaman akmaz olur hani… “Nisan ayı nereye gitti? Yaşadık mı biz nisanı?” diyor ama herkes… Değişik. Oysa pek şenlikli zamanlar da değil… Üzerine düşünülesi değil mi. Dileyenlere tavsiye ederim yani düşünmelerini 🙂

Ne yalan söyleyeyim, bana göre zaman su hızında akıyor. Dün haftanın ilk günü Merkür Boğa burcuna geçti ve ben yazamadım. Çünkü kendimi hunharca temizliğe adamıştım, 8:30’da başlamıştım. Akşam durup saat kaç oldu diye baktığımda, 18:38’di. İnanamadım.

Marie Kondo’yu izledim evde kalmaya başladığımız ilk haftalarda… Hani şu ‘hayatı derle, topla, rahatla’ kitabının da yazarı olan… ‘Aman her şeyi at diyor’ diye anlamıştım seneler önce ilk kitabı incelediğimde. Anlamamışım. Dün evi aynı onun söylediği gibi toparladım; önce eşyaları yığdım, ardından bana neşe vermeyen her şeyi ayırdım ve belirtilen teknik ile katlayıp kaldırdım… İzleme imkanı olanlara şiddetle tavsiye ederim. Olmayanlar merak ederse; sosyal medya hesaplarımdan bana yazın, sorun; memnuniyetle bir Ay Başak olarak aşkla anlatırım 🙂 Ortaya çıkan tablo inanılmazdı çünkü… Akşam bacağımın ağrısı fenaydı haliyle o kadar çalışmaya, ama yarattığı enerji değişimini düşününce… İyi ki diyorum ve gerçekten herkesin hissetmesini isterim.

Pluton artık geri hareket ediyor. Bir gezegenin geri hareket etmesi enerjisini içe döndürmesi anlamına gelirdi; Pluton ölümün, dönüşümün, temizlenmenin ve yeniden doğuşun sembolü idi. Bu da onun geri hareket ettiği sürede; her birimizin o dışarı bakan gözümüzü içe döndürüp, hayatımızda hangi alanların artık temizlenmesinin net olarak zamanının geldiğini fark ettiriyor olacak. Bir analiz, içsel farkındalık, sadeleşme, kendimize dürüst olmanın daha da önem kazanacağı; aynaya bakma zamanı….

Bu nedenle başlangıç için önce yaşadığınız yere, evinize neşeyi getirin. Mutlu olmak için çok büyük şeylere gerek yok aslında… İyi köpürtülmüş bir kahve, yıkanan çamaşırın kururken etrafına yaydığı çiçek kokusu, pencereden güneş parlarken; gözlerini kapatıp şöyle içine çektiğin o tazeleyen nefes, üzerine okumaktan keyif aldığın bir konu hakkında kaptırıp heyecanla araştırma güdüsü… Hayatta bir şeyler ters gidiyor olsa bile aslında, hala bu planda olduğumuz için, umut etmekten vazgeçmeden; hayatınıza, evinize, kendinize ve sevdiklerinize neşeyi getirin, küçük mutlu anlarınızı çoğaltıp; teşekkür edecek şeylerin çokluğunu hatırlatın kendinize.

Sevgiler
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI