Ana SayfaAstrolojiUzman Astrolog Emire Tuğçe Akarlar'dan Yay Yeni Ayı'na Dair Önemli Notlar

Uzman Astrolog Emire Tuğçe Akarlar’dan Yay Yeni Ayı’na Dair Önemli Notlar

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: tugce.akarlar@gmail.com

Yay Yeni ayı ile herkese merhaba;

Merkür akrepte normal seyrine geçti ve gölgeli günlerde ilerleyedursun; güzel Venüs de Oğlak burcunda artık… Bugün 18,05’te yay burcunda bir yeni ay meydana geliyor ve yeni ayda ikizler burcu yükseliyor. Yeni ay ise haritada ilişkiler alanında parlarken, meselesi değişime adapte olmak. Venüs’ün Oğlak burcundan Jüpiter ile olumlu kontağı yeni ayı destekliyor; sene başından süre gelen Uranüs ile Jüpiter kontağı da bu sefer yeni ay ile tetikleniyor. Uranüs’ün eş zamanlı olarak Mars da karşısından geçiyor. Aktif olan sabit yıldız ise Arapçada akrep anlamına gelen Acrab. Ne demek tüm bunlar tercüme edersek:

Öncelikle; akıllı ve sezgisel bir şekilde hareket etmeye başladık artık. Kaliteli olanı fark ediyoruz. Seziyoruz. Yeni bir proje başlatmak için sene başından beri harcadığımız efor artık tomurcuklanıyor. Ancak hala gidilecek yolu var. Nitekim yeni ayın derecesi sabian sembolizminde incelendiğinde, yürümeyi öğrenen küçük çocuk ile ilişkilendiriliyor. Ne çağrıştırıyor bu size?

Heyecanlıyız, farklı duygular hissediyoruz. Ancak korku da beraberinde geliyor. Halledilmesi gereken birçok konu var gibi. Aynı anda birden fazla başlığı kontrol etmek, birden fazla meseleye yetişmek gerekebilir. Dengeyi arıyoruz. Ancak arada bocalıyoruz. Kendimizi ve sınırlarımızı görüyoruz.  Öğreniyoruz ve tüm mesele de bununla ilgili. Yolumuzda ihtiyaç duyduğumuz gereksinimler bize çevremiz, koşullarımız hatta içsel dinamiklerimiz aracılığı ile sağlanıyor olacak. Öyleyse, değişimi ve yeni bir oluşumu sezerek adım atma vaktindeyiz.

Bir evrimden geçiyor zaman ki bireysel devrimlerimizi başarabilelim. Biraz gergin hissedebiliriz. Tepkisel bir iletişim şekline bürünebiliriz. Mantıklı olan, kararsız kaldığımız anlarda agresyon yerine daha detaylı bir araştırma ve yoğun bir çalışma biçimi olabilir. Strateji ve planlama bu dönemde şart. Gelecek sene Haziran ayı geldiğinde bu ay başlattığımız gelişmelere ilişkin tomurcukların çiçek açtığını görüyor olacağız. Aslında her türlü ilişki ve iletişim biçimi de bu minvalde gelişiyor olacak. O nedenle akıllı olmak, yayın idealist tarafından beslenerek kendimizi sağlam bir temelde köklendirmek gerekecek.

Yeni yolunda yürümeyi öğrenen içindeki o küçük çocuk! Sana sesleniyorum. Yere sıkıca bas… Ayağınla bastığın yere iyice köklen. Odağın; adımı attığın ayağında olsun, diğer ayak hemen onun arkasından geliyor zaten, tereddüdün olmasın ki, düşme fikri kafanı karıştırmasın. İçindeki o çocuk… 2019’da epey büyüdü ve şimdi yeniden çocuk olduğunu hissetmeye ve milyonlarca fırsata sahip olduğunu hatırlamaya ihtiyacı var.
 
Koç, Yükselen Koçlar;
Yeni ay iletişim, yurt dışı seyahatleri, hukuksal konular, inançlar alanınızda gerçekleşiyor. Hayata bakış açınızı ve neye ihtiyaç duyduğunuzu görme, anlama vaktindesiniz.

Boğa, Yükselen Boğalar;
Yeni ay para, krizler, miraslar alanınızda gerçekleşiyor. Uzun soluklu ilişkilerde ciddi adımlar atmak, yeni başlangıçlar yapmak için cesur ve biraz hızlı hareket etmeniz gerektiğini hissedeceksiniz.

İkizler, Yükselen İkizler;
Yeni ay ciddi ilişkiler, evlilik, yeni iş fırsatları alanınızda gerçekleşiyor. Feshedilmesi gereken anlaşmalar, yeni imzalar ve yaşadığınız ortamda olası değişimlere nasıl adapte olacağınızı konuşarak çözme zamanı.

Yengeç, Yükselen Yengeç;
Yeni ay sağlık, çalışma evi alanınızda hissediliyor. Yeni bir proje yaratıcı bir fikir için kolları sıvamak, aksiyon almak gerekebilir, kalbinizin sesine güvenmeniz yeteneklerinize inanmanız gereken dönem.

Aslan, Yükselen Aslan;
Yeni ay yeni projeler, aşk ve çocuklar alanınızda meydana geliyor. Taşınmanız, yeni yatırım kararları almanız, yeni kontak ve destekler yakalamanız oldukça olası duruyor.

Başak, Yükselen Başak;
 Yeni ay kökler, aile alanında hissediliyor. Kendinizle ilgili biraz içe dönmek, elinizdekileri nasıl geliştireceğinize odaklanmak, gelecek projeleri planlarken eğlenceyi atlamamanız mümkün.

Terazi, Yükselen Terazi;
Yeni ay kardeşler, eğitimler alanınızda hissediliyor. Yakınlarınız ile iletişim hızı artarken, sağlığınızla ilgili konular da dikkat gerektiriyor. Kendinizi nerede konumlandırıyorsunuz, değerlendirme vaktindesiniz.

Akrep, Yükselen Akrep;
Yeni ay para, manevi ihtiyaçlar alanında meydana geliyor. Belki çocuk sahibi olmak, belki yeni girişimler için gerekli kontaklar ile iletişim kurmak gerekebilir. Odaklanmanız, sakince ilerlemeniz önemli.

Yay, Yükselen Yay;
Yeni ay burcunuzda meydana geliyor. Başlanmak istenen bir proje için gerekli çalışmaları yapma ve kendinizde aradığınız o güven ve enerjiyi yerine koymak için biraz odağı kendinize çevirme vakti.

Oğlak, Yükselen Oğlak;
Yeni ay beklenmedik gelişmeleri beraberinde getirecek olaylar alanında meydana geliyor. Yaratıcı fikirler ve projelere ilişkin uzun çalışmalar ve daha fazla aktif olmanız gerekecek duruyor.

Kova, Yükselen Kova;
Yeni ay sosyal çevre, arkadaşlar alanınızda meydana geliyor. Çalıştığınız ya da yaşadığınız yerde ani bir gelişme, sizi yeni hedefler tayin etmeniz için motive ediyor olacak.

Balık, Yükselen Balık;
Yeni ay kariyer, sorumluluklar, toplumsal imajınızla ilgili alanda meydana geliyor. Hayatın hızına yetişmek mümkün değilmiş gibi hissediyor olabilirsiniz ancak, hedefleriniz için harekete geçmek için doğru zamandasınız.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI