Ana SayfaAstrolojiUzman Astrolog Emire Tuğçe Akarlar'dan Haftalık Gökyüzü Notları

Uzman Astrolog Emire Tuğçe Akarlar’dan Haftalık Gökyüzü Notları

  

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: tugce.akarlar@gmail.com

Haftaya ay terazi burcundayken giriş yapıyoruz ve Ayın Venüs ve Jüpiter gibi iki iyicil gezegen ile olumlu açısı ruh halimizin oldukça olumlu keyifli ve yüksek bir enerjide olmasını sağlayacak. Bu esnada Satürn ile olan sert kontağı ve Pluton’a doğru da akşam saatlerinde atacağı açısı, engellerimizi endişelerimizi bu iyicil destekler altında çok daha rahat görebilme, yorumlayabilme ve onarabilme becerisi veriyor olacak. Yalnızlık bazen ömür boyu ama iyi ki dostlar var diyeceğiz gibi duruyor özetle. Ayın Pallas ile yapacağı kavuşum ve Mars ile olumlu etkileşimi de bizi ilhama ve ilhamdan aldığımız tutkuyla yeni hedeflere daha umutla bakmaya yardımcı olacaktır.

Salı günü Ay Akrep burcuna geçiyor ancak akşamüzerine kadar boşlukta kalacak olması bizi biraz keyifsiz ve bir şey yapmak istemez bir moda sokabilir bizi. Uranüs ve Ayın aldığı karşıtlık Güneş Jüpiter arasındaki güzel açıyla birleştiğinde Salı akşamı sürpriz haberlere, gelişmelere açık olmalıyız.

Çarşamba günü akrep burcunda seyahatine devam edecek olan Ay Güneş ile kare açı yapıyor olacak bu da bizim dikkatimizi kafamızın; bizi düşündüren konulara takılmasına yol açıp, korumacı ve rasyonel bir tavır takınmamızı destekleyecek. Neptün ve Ay arasındaki olumlu açısı bu rasyonelliğe iç görü desteği de verecek ve kendimize güven duyuyor olacağız. Elbette bu etkiyi Güneş ve Satürn arasındaki 150 derecelik açının takip etmesi bazı zorlayıcı ve sinir bozucu durumları yönetmek gerekliliğini de beraberinde getiriyor olacak. Pluton ile ay arsındaki olumlu kontak zorunlu değişimlerin nedenlerini anlamak ve yola devam etmek için bize hemen arka çıkıyor olacak ki bu çok güzel.

Perşembe günü Ayın Merkür ile uyumlu açısı, zorlu Çarşamba gecesini sağlıklı bir biçimde ifade imkanı verirken, hafta başından beri bir ileri iki geri ruh halimizin ferahladığını hissedebiliriz. Her türlü ilişki için oldukça olumlu olan bu etki altında Venüs ve Jüpiter’in de arasındaki güzel açı, her türlü venüsyen konuda adım atmamız için bize yeşil ışık yakıyor. Ayın akşam saatlerinde Ceres ile kavuşması da bizi oldukça huzurlu dinlendirici keyifli bir geceye teslim ediyor.

Cuma gününe daha keyifli başlarken hafta başından beri ortaya koyduğumuz ruh halimizde, Venüs ve Satürn kontağı kimlerle nelerin mümkün olup, kimlerle nelerin mümkün olmadığını anlamamız açısından bize yardım edecek. Merkür’ün düze çıkması ile artık Ağustos zamanın daha hızlı ve keyifli aktığını hissetmemize yol açıyor özetle. Zanlar yıkılıyor, gerçeklikler daha anlaşılır hale geliyor. Akşam saatlerinde Ayın Jüpiter ile kavuşumu, tatil planlarına aşkla ve heyecanla çıkmamız için de sanki haftayı tamamlamamızı beklermiş gibi.

Cumartesi sabaha karşı karışık rüyalar görebilir, endişelerimizin birden sesini yükseltebilir ancak ne olursa olsun; Ayın Venüs ile güzel açısı ruhumuzda çiçekler açarak uyanmamıza da yardım edecek. Cumartesi günü harekete geçmek, yola çıkmak gibi planları olanlar için çok keyifli bir gün, akşam onda boşluğa girecek olan ay ile de derin bir nefes alarak tüm yorgunlukları bırakmaya niyet ederek yüzünüzü heyecanlı yeniye dönebilirsiniz. 

Pazar günü Neptün ve Güneş arasındaki 150 derecelik açı netlik kazanıyor olacak bu da önemli kararlar vermek için ne yeri ne de zamanı diyor. Gerçekçi olmak zor olabilir. Pazar günü; Jüpiter durağanlaşarak, retrosunu tamamlamaya ve Uranüs de durağanlaşarak geri hareketine hazırlanıyor. O nedenle aceleci olmak, Neptün Venüs arasında da akşam saatlerinde açının zorlaştığı dilimde gerçek dışı beklentilerde bulunmak ya da ifadeler kullanmaktan kaçınmak gerekiyor ki, Ayın Oğlak burcunda olması; büyük lokma yiyelim, büyük konuşmayalım sakinliğinde kalmamızı kolaylaştırabilir diye umuyorum. 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI