Ana SayfaModaUpcycled by Miu Miu

Upcycled by Miu Miu

Bu yıl sonu sunulacağı duyurulan Upcycled by Miu Miu, 30’lu yıllardan 70’li yıllara kadar uzanan, özenle vintage giyim mağazalarından ve dünya çapındaki pazarlardan toplanarak tasarlanan, her biri eşsiz parçalardan oluşan bir koleksiyon. Parçalar, bir tadilat sürecinin sonunda yeniden tasarlanır: Kesilir, birleştirilir, daha uzun veya daha kısa yapılır ve payetler, kristaller, kurdeleler ve fiyonklar dahil olmak üzere Miu Miu’nun imzası niteliğinde işlemelerle ve süslemelerle tamamlanır.

Koleksiyon başlangıçta 80  adet, her biri tamamen benzersiz, tamamen elde hazırlanan Upcycled by Miu Miu kıyafetle sınırlı olacak. Miu Miu’nun yeniden yorumuyla bir zamanlar sevilerek giyilen kıyafetlerin ömrü uzar ve sürdürülebilirlik sağlanır. Böylelikle gelecekte bu tasarımları giyecek kadınların yaşamlarını zenginleştirir.

Elisa Visari, fildişi düşes ipek puf kollarında cam inci süslemeyle özelleştirilmiş, 1960’lardan kalma orijinal bir tasarımdan uyarlanmış Upcycled by Miu Miu turuncu kokteyl elbisesi giyiyor.

Chen Ran, 30’ların orijinal tasarımlarını yansıtan, orijinal payetli yakalı ve siyah ipek düşes Viktorya dönemine ait, kollarda kristal işlemelerle özelleştirilmiş Upcycled by Miu Miu bordo gece elbisesi giyiyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI