Ana SayfaYaşamÜnlü Otel Zinciri İstanbul Havalimanı’na Sadece 6 Dakika!

Ünlü Otel Zinciri İstanbul Havalimanı’na Sadece 6 Dakika!

Gayrettepe gibi merkezi noktalara 30 dakika mesafeyle şehir merkezinden yemyeşil doğaya en yakın kaçış noktası olan otel, renkli ve konforlu 200 yataklı 97 odası, ödüllü şeflerin yerel ve uluslararası lezzetlerinin sunulduğu Garden Restaurant ve barbekü alanları, yaratıcı kokteyllere ve zengin çay saati büfesine havuz manzarasının eşlik ettiği Lobby&Lounge Bar, akıllı toplantı konseptiyle verimli toplantılara ev sahipliği yapan dört toplantı odası, son teknoloji ekipmanların bulunduğu fitness salonu, zengin kütüphanesi ve aktivite alanlarıyla hizmet veriyor.

“Hayata renk kat” konseptiyle, çağdaş mimari anlayış ve misafirlerin konforu göz önüne alınarak tasarlanan standart, stüdyo, superior, junior süit ve süit odalarda hızlı kablosuz internet, özel ayarlanabilir klima, 43 inç LED TV, minibar ve emanet kasası da bulunuyor.

Yatay mimariyle, taş ve ahşap başta olmak üzere doğal malzemeler kullanılarak inşa edilen, her katın ayrı bir renge büründüğü tesiste, dekorasyonda kullanılan renk paletleri doğadan ilham alınarak seçilmiş. Odalarda anti bakteriyel kumaşlardan, ışık geçirmeyen perdelere, buğu yapmayan aynalardan, renk değiştiren aydınlatmalara kadar her ayrıntı özenle düşünülmüş.

Kırmızı, sarı, yeşil ve kahverengiye bürünen doğal atmosferiyle görsel bir manzara sunan Park Inn by Radisson İstanbul Airport Odayeri, Radisson’un “Akıllı Toplantı ve Etkinlik Konsepti” ile geliştirilen toplantılara, doğum günlerine, kır düğünleri ve organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor. En yeni teknolojiyle donatılmış salonlar, yüksek hızda kesintisiz internet, fax ve fotokopi hizmetlerinin yanı sıra, zengin menüsü, samimi hizmet anlayışı ve dekorasyonuyla verimli toplantıları garantiliyor.

Park Inn by Radisson İstanbul Airport Odayeri, iş, tatil ve diğer amaçlarla seyahat eden tüm havalimanı yolcularının yanısıra, İstanbul Havalimanı ve çevresindeki çalışanlar ile bol oksijen ve yemyeşil doğa eşliğinde sakin bir gün geçirmek isteyenler veya uçuş öncesi ve sonrası rahatlamak isteyen günübirlik ziyaretçiler ve doğaseverler için de eşsiz bir deneyim sunuyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI