Ana SayfaGüzellikÜç ürüne bir çanta

Üç ürüne bir çanta

RoC SOLEIL PROTEXION+ SERİSİ’nin geniş   ürün yelpazesi var. Hassas ciltlere özel, çocuklara özel, yoğun nemlendirme sağlayan, parlama karşıtı ve kahverengi lekelere karşı geliştirilmiş   güneş koruma ürünlerinden ve güneş sonrası bakım ürünlerinden  oluşuyor. 

Hassas ciltler için özel olarak geliştirilen ürünleri, içerdiği antioksidan Feverfew ile güneş ışınlarının neden olduğu hücre bozulmalarını engellemeye yardımcı oluyor. Uygulandığı andan itibaren , yüksek performansa sahip patentli güneş filtreleri kombinasyonu UVA ve UVB ışınlarının 95%’inden fazlasını bloke ediyor. Alerji riskini minimize edecek şekilde formüle edilen ürünler gözenekleri tıkamıyor, komedonlara da sebep olmuyor. 

Yoğun Nemlendirme Etkili ve  Güneşe Karşı Yüksek Koruma  sağlayan ürünleri ise yüksek güneş koruma faktörünün yanı sıra zenginleştirilmiş nemlendirici içeriği ile cildin ihtiyacı olan nemi sağlayarak  ciltte kadifemsi bir dokunuş bırakıyor. 

Kahverengi cilt lekelerine  karşı güneş korumalı yüz kremi SPF 50+ güneş koruma faktörü ile cildinize çok yüksek koruma sağlarken, cildinizi güneşin zararlı ışınlarından dolayı meydana gelen erken yaşlanma etkilerine karşı koruyor. 

Güneş Sonrası ürünleri cildinize güneşten sonra ihtiyacı olan bakımı yapıyor. Tüm bu özelliklerin yanına  RoC SOLEIL PROTEXION +  serisinden 3 adet alana 1 adet çanta hediye edildiğini de düşünürseniz alışveriş rotanız sanırım belli olmuş oluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI