Ana SayfaGüzellikTuruncu Dudak Görünümlerine Hazırlanın!

Turuncu Dudak Görünümlerine Hazırlanın!

Makyaj sanatçıları pandeminin hayatımıza girmesiyle insanların daha parlak ve deneysel güzellik görünümlerine özlem duyduğuna inanıyor. Birbirinden parlak tonları ağırlayan göz kapaklarımız, grafik eyeliner’lar ve çok daha fazla ışıltılı güzellik görünümü bu sene oldukça yükselişe geçti.

Taktığımız maskeler yüzünden uzun süredir gizlenen dudaklarımıza eski ışıltısını kazandırmak için ise yepyeni bir trendimiz var: turuncu rujlar. Tüm cilt tonlarına uymasının yanı sıra kullanımı kolay bir renk olmasıyla öne çıkan turuncu, güzellik görünümünüze yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

Cildiniz İçin En Uygun Turuncuyu Nasıl Bulabilirsiniz?

Aslında her şey cilt alt tonunuzdaki sarı miktarına bağlı. Cildiniz ne kadar sıcak ve altın rengiyse rujunuz da o kadar turuncudan sarıya doğru kaymalı, cildiniz soğuk bir görünümdeyse ise rujunuz da o kadar turuncuya kaymalı.

Ancak şunu da belirtelim, sadece canlı bir renk patlaması arıyorsanız cilt alt tonu kurallarını tersine çevirebilirsiniz. Sıcak alt tonlarda yer alan cildinize turuncu ruj sürmek, rujun renginin abartılı görünmesine yol açacaktır.

Yeni yılda da uzun süre dudaklarımızı süsleyeceğine inandığımız turuncu rujlar hakkında siz ne düşünüyorsunuz? 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI