Ana SayfaSağlıkTürkiye’de Bir İlk: Online İnziva Programı

Türkiye’de Bir İlk: Online İnziva Programı

Mindfulness Temelli Değişim ve Dönüşüm Koçu Raquel Habib, üç farklı modülle geliştirdiği “Değişim Anda Başlar™” koçluk metodolojisini Türkiye’de ilk kez bir günlük online inziva (retreat) programıyla, sınırlı sayıda kontenjanla sunuyor. Online inziva programının ilki 11 Nisan’da gerçekleşmeye hazırlanıyor.

Gerçek değişimi hedefleyenlerin öncelikle “Farkındalık” kaslarını güçlendirmesi gerektiğini savunan Raquel Habib, bu amaçla sunduğu Mindfulness temelli “Değişim Anda Başlar™ İnzivası’nın temel farkını, kişilere kendilerinin koçu olmaları konusunda alan açması olarak ifade ediyor. Aynı zamanda çok güçlü farkındalık çalışmaları ile desteklendiklerini de belirtiyor.
 
Katılımcılar için iki farklı hediye…
 
İNZİVA PRATİKLERİ KILAVUZU: Habib, birlikte yapılan pratikleri yazılı olarak katılımcılarla paylaşacak. Böylece ilerleyen günlerde katılımcılar bu pratikleri sürdürülebilir bir şekilde kendi başlarına da tatbik edebilecekler.
 
40 DAKİKALIK KOÇLUK SEANSI: İnziva sonrasında katılımcıların dönüşüm sürecini desteklemek ve farkındalıklarını verimli aksiyon planlarına çevirebilmek amacıyla Raquel Habib 40 dakikalık ücretsiz koçluk seansı da sunacak.
 
Sınırlı kontenjan ve özel tanıtım fiyatı fırsatı ile
 
12 kişilik sınırlı kontenjan ile sunulan İnziva gününün içeriği hakkında bilgi almak ve özel tanıtım fiyatı avantajından faydalanmak isteyenler kayıt için info@raquelhabib.com e-mail ve www.raquelhabib.com web adresinden tüm bilgilere ulaşabilir.
 

Değişim Anda Başlar™ Online İnziva Programında Elde Edilecek Kazanımlar Neler?
 
Raquel Habib “AN. AN.LAM VE AN.LAMAK” koçluk metodolojisi modüllerinin, inziva (Retreat) formatında sunulmasının kişilere sağladığı kazanımları şöyle özetliyor:

“Bu inziva sırasında kişilerin kendi ihtiyaçlarına göre bir yol haritası belirleyecek ve farklı koçluk yöntemleri ve araçlarıyla çalışacağız.
 
AN modülünde, Mindfulness ve meditasyon pratikleri ile kişilerin yaşadıkları durumlara yargısızca bakabilmelerini ve zorluklar karşısında farkındalıklı bir noktadan hareket edebilmelerini sağlayan çalışmalar yapıyoruz.

AN.LAM modülünde, kişilerin kendileriyle olan iletişimlerini güçlendirerek, güçlü ve gelişmeye açık yönleri ile buluşacakları; hayallerden hedeflere giden yolları netleştirecekleri,  engelleri aşma konusundaki inanç kalıplarına bakabilecekleri ve onları dönüştürebilecekleri; kırılganlıklarını cesaretle ve şefkatle sahiplenebilecekleri ve kendi içlerindeki gücü deneyimleyecekleri bir alan açıyorum.

AN.LAMAK modülünde ise önce kendileriyle, sonra da çevreleriyle olan iletişimlerini, empatik ve sınırları net olarak çizilen bir iletişim dinamiği ile etkin bir şekilde geliştirmelerini sağlayarak onlara her durumda hizmet eden bir yaşam biçimi sunmaya çalışıyorum.
 
Tüm bu çalışmaları Mindfulness, MBSR (Mindfulness Temelli Stress Azaltma Eğitimi), Gestalt, Jung ve Şiddetsiz İletişim gibi öğretilere dayalı olarak şekillendiriyorum.”

Habib ayrıca, Mindfulness Temelli Online İnzivaya katılacak kişilerin kendilerine güçlü sorular sorabileceklerinin, yargılarını fark edebileceklerinin, duygularını kontrol altına alabileceklerinin ve tepkileriyle önlerinde gelişen olaylar arasına mesafe koyabileceklerinin de altını çiziyor.

“Kişiler, “an”ın içinde tüm mevcudiyetleriyle var olmayı deneyimlerken geçmişten değil, anın içindeki güçleriyle geleceğinize adım atabilecek. Değiştirmek ve dönüştürmek istedikleri her alana yakından bakabilecek ve kolay uygulanabilir pratiklerle bunu kendi başlarına da tatbik edebilecekler.”
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI