Ana SayfaTeknolojiTüm Değerli Anılarınız Western Digital ile Güvende

Tüm Değerli Anılarınız Western Digital ile Güvende

Tatildeki her an bu kadar değerliyken her fotoğrafın, videonun ve sosyal gönderinin kaydedildiğinden ve Western Digital’in en yeni depolama çözümü cihazlarıyla yedeklendiğinden emin olun.

Pasaportunuz almadan seyahate çıkmayın!
My Passport HDD ile her tatil anınızı güvenle saklayın. Çünkü bu sürücü, seyahat tutkunlarına hayatlarında bir adım öne çıkmak için gerekli olan güveni ve özgürlüğü sunan; güvenilir, taşınabilir bir depolama cihazı. Yeni My Passport, kullanışlı, ince bir formda tüketiciler için yeniden tasarlandı ve fotoğraf, video, müzik ve belgeleri depolamak, düzenlemek ve paylaşmak için gerekli bir depolama alanı ile birlikte çeşitli canlı renklerde üretildi. My Passport sürücüsü ayrıca, tatil programınıza göre otomatik olarak çalışacak şekilde ayarlanabilen WD Backup™ yazılımına sahip. Önemli dosyaları sisteminizden My Passport sürücünüze yedeklemek için zamanı ve sıklığı seçmeniz yeterli (yalnızca Windows®). Böylece tatilin tadını çıkarmaya daha fazla zaman harcamanız ve tatil dosyalarınızı yedeklemek için daha az endişe duymanız mümkün. My Passport, maceraperest gezginler için 1 TB, 2 TB, 4 TB ve 5 TB arasında değişen kapasitelerle, onların dayanıklılık ve uzun vadeli güvenilirlik konusundaki gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlandı. Üstelik, 3 yıllık sınırlı bir garanti ile geliyor.

Dijital dosyalarınıza her zaman her yerde erişin
Tatilinizi birlikte geçirdiğiniz grubunuz yüksek kaliteli içerikler üretmek konusunda uzmansa, daha büyük dosyalar için yükseltilmiş bir cihaza ihtiyacınız var demektir. Verimliliğinizi daha da artıran bir performans için My Passport External SSD’ye güvenebilirsiniz. NVMe™ teknolojisi ile 1050MB/sn2’ye varan okuma hızları ve 1000MB/sn2 varan yazma hızları sağlayarak, sizin için çok önemli olan içerikleri kaydediyor, bu içeriklere kolayca erişmenizi sağlıyor ve içeriklerinizi güvende tutuyor. Kullanıcılar, dijital dünyalarına her zaman, her yerden erişebiliyor üstelik ürün, herhangi bir kurulum gerektirmeden kutudan çıkar çıkmaz kullanıma hazır bir şekilde sunuluyor. Ayrıca hem PC hem Mac ile uyumlu. USB 3.2 Gen-2 teknolojisiyle donatılmış My Passport™ SSD, eski sistemlerle çalışmak için bir USB-C™ kablosu ve USB-A adaptörüyle birlikte geliyor.

Apple cihazlarda yer problemine son…
iXpand Flash Drive Go ile iPhone’unuzdaki o korkunç depolama alanı bitti uyarısına dur diyebilirsiniz. Her yolculuk için mükemmel bir yol arkadaşı olan iXpand Drive, telefonunuzda yer açmanın en kolay yolu. Tek yapmanız gereken iXpand™ Flash Drive Go’yu telefonunza takmak. Sonrasında kendisi bizzat en son fotoğraflarınızı, videolarınızı ve kişilerinizi sizin için otomatik olarak yedekliyor. Böylece telefonunuzu kaybetseniz bile en önemli anılarınızın sizinle olduğundan emin olabilirsiniz. Seyahat videolarınız çok fazla yer kaplıyorsa, doğrudan sürücüye kayıt yapmak için iXpand™ Flash Drive Go’yu kullanabilirsiniz ve telefon hafızanız için büyük olan bu dosyaların iPhone’unuzda yer kaplamasını önleyebilirsiniz. Ayrıca, dosyalarınızı gizli tutmak için birden fazla cihazda parola ile koruyabilirsiniz. Diğer yandan, çift amaçlı döner mekanizma bağlantıları korurken, sürücünüzü hareket halindeyken de yanınıza almanız için bir anahtarlık deliği de size yardımcı oluyor. 64 GB, 128 GB ve 256 GB kapasite seçenekleriyle depolama ihtiyaçlarınız için doğru kapasite opsiyonunu bulabilirsiniz.

Akıllı telefonunuzdaki o harika çekimi kaybetmeyin

USB tip-C akıllı telefonunuzda bir daha asla yakalayamayacağınız bir anı çekiyorsunuz ve bu fotoğraflara aslında PC’nizde mi ihtiyacınız var? Sorun yok. Üst düzey SanDisk Ultra® Dual Drive Luxe USB Type-C™ Flash Drive, dosyaları USB Type-C akıllı telefonunuz, tabletleriniz ve Mac’leriniz ile USB Type-A bilgisayarlarınız arasında sorunsuzca taşımanızı sağlıyor. 1 TB’a kadar kapasiteler sunarak, daha fazla seyahat fotoğrafı, film, müzik, oyun ve istediğiniz her şey için tüm bu ekstra alanın keyfini çıkarabilirsiniz. Tamamen metal, 2’si 1 arada flash sürücü, USB Type-C™ ve Type-A cihazlarınız için mükemmel bir arkadaş.

Bir sonraki seyahatinizi planlarken size eşlik edecek Western Digital depolama çözümleri hakkında daha fazla bilgi için:  https://www.westerndigital.com/
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI