Ana SayfaMücevherTugba`s Atelier Aksesuarları

Tugba`s Atelier Aksesuarları

El yapımı çok keyifli tasarımlar hazırlayan genç bir yüz: Tuğba Tunçkaya! Aynı zamanda iç mimarlık 3. sınıf öğrencisi olan Tuğba, Tugba`s Atelier adlı aksesuarlar tasarlıyor ve onları özel tasarım ürünlerinin satıldığı butiklerde satışa sunuyor. Tuğba`nın tüm tasarımları el yapımı ve bu nedenle sınırlı sayıda üretiliyor.

Günün her saati gördüğü her nesneden yaşadığı her olaydan etkilendiğini ve tasarıma odaklı yaşadığını söyleyen genç tasarımcı, zaman zaman pastel ve sade renkler kullandığını söylese de zamanı geldiğinde de içindeki çoşkunun tasarımlarının renklerine yansıdığını sözlerine ekliyor. Bu nedenle bazen vintage esintiler hissedilen tasarımlarda bazense eğlenceli ve sevimli aksesuarlar ortaya çıkıyor. Fakat Tunçkaya tüm bu sürecin `işte bu` diyene kadar devam ettiğini söylüyor ve ekliyor:

`Yaşadığım bu duygu karmaşası herkese hitap edebilmemi sağlıyor ve bana ürün çeşitliliği kazandırıyor. Kendimi ve birşeyleri tekrar etmekten kaçınarak yaptığım aksesuarlar sayesinde farklı olabilmek mümkün. Bu sezon tasarımlarımda minyatür objeler kullanmaya özen gösteriyorum. O küçücük parçalardaki ayrıntılar içerisinde bir çok hikaye oluşturulabilir.`

Tuğba`nın hayal dünyasına göz atmak ve tasarımları incelemek için hemen fotogaleriye tıklayın.

Bu renkli tasarımlara tugbasatelier.com, İstanbul Bağdat Caddesi ve Nişantaşı Cassette Mağazaları ve İzmir/Alsancak`ta Shoegaze Butik`den ulaşabilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI