Ana SayfaModaTrepezzi’den Kadın Siluetini Mükemmelleştiren Çarpıcı Koleksiyon

Trepezzi’den Kadın Siluetini Mükemmelleştiren Çarpıcı Koleksiyon

Lüks mayo ve plaj giyimine yepyeni bir soluk getiren Trepezzi, yüksek kaliteli ithal kumaşlar ve benzersiz tasarımlarla hazırlanan yeni koleksiyonunu pazara sundu. Farklı vücut tipleri gözetilerek oluşturulan kalıpları ile bedenin kusurlarını kapatarak feminen güzelliği ortaya çıkaran Trepezzi koleksiyonu, bir yandan da cildi güneşin zararlı ışınlarından koruyan yapısıyla lüks mayo ve plaj giyimini baştan yaratıyor. 
 
Moda trendlerini yakından takip ederek stil sahibi kadınların girdikleri her ortamda dikkat çekmelerini sağlayan, sofistike detaylar, rengarenk ve özgün tasarımlarla süslenen lüks ithal kumaşların kullanıldığı Trepezzi mayolarını benzerlerinden ayıran en önemli özellik ise, hem sportif amaçlarla hem de günlük alanda kullanılabilecek kadar fonksiyonel olması. Trepezzi koleksiyonları, ithal polyamid kumaşlarının su tutmayan yapısı ile sörf, yüzme gibi her türlü deniz sporunda kullanılabildiği gibi, koku yapmayan, hijyen sağlayan özelliğiyle de koşu, yoga gibi çok çeşitli aktivitelerde de kullanım rahatlığı getiriyor.
 
Modellerini güneşin zararlı ışınlarından korunma, yara izleri, alerjiler, cilt kusurlarını saklama ya da inanç gibi farklı nedenlerle kapalı mayo giyme ihtiyacı duyan kadınlara özel olarak tasarlayan Trepezzi, UPF 50+ koruma sağlayan polyamid dokulu kumaşlarıyla da sağlık ve güzelliği koruyan bir yaklaşım sunuyor.   
 
Plajlarda cıvıl cıvıl bir esinti

Fonksiyonellikten ödün vermeyen modelleriyle rahatlığı feminen ve zarif bir stille buluşturan Trepezzi, pantone trendlerini yakından takip eden renk tonları, sofistike fırfır detayları, göz alıcı çiçek desenleri, yerinde kullanılan zeki dikiş detaylarıyla ikonik parçalar sunarak kadın siluetini mükemmelleştiriyor.
Koleksiyonunu Modest, Beach Couture ve Plage olmak üzere üç ayrı segmentte sunan marka,  göz alıcı desenleri ve her beden tipine uygun kesimdeki devrim niteliğindeki mayo tasarımlarıyla plajlarda cıvıl cıvıl bir esinti yaratıyor.  
 
Lüks detaylarda gizli

Trepezzi’nin deniz ve plaj modasına getirdiği lüks anlayışı ise tasarımlarının detaylarında gizli. Kadınların her türlü ihtiyacı düşünülerek tasarlanan mayolarda kullanılan, basen ve karın bölgesini saklayan, beli ince gösteren kalıplar, Trepezzi’nin alametifarikası. Alt ve üst parçaların gizli dikişlerle bağlanabilir olması gibi ince detayların gözetildiği mayolar, ithal kumaşlardan kaynaklanan su ve kir tutmayan, çabuk kuruyan yapılarıyla işlevselliklerinin yanı sıra göz kamaştırıyor.
 
Trepezzi modelleri, yaz etkisini yalnızca yenilikçi tasarımı ve renkleriyle değil, kumaşlarıyla da hissettiriyor. Trepezzi ürünleri, UPF 50+ koruma sağlayan; su, yağ ve kir tutmayan ithal Bionic Finish, yüksek kaliteli polyamid kumaşlarla üretiliyor. Kumaşlarda, hijyen ve kokutmazlık özelliği ön plana çıkıyor.  
 
Aksesuarlarda sanatsal dokunuş

Her kadının gardırobunda bulunması gereken parçalar ile güzel havaların keyfini çıkarmak isteyen moda tutkunlarına kusursuz bir şıklık sunan Trepezzi’nin lüks dokulu mayolarına, özgün tasarımcıların sanatsal dokunuşlarıyla hayat bulan zengin aksesuar koleksiyonu eşlik ediyor.
Gündelik kıyafetlerle de rahatlıkla kullanılabilecek renkli ve fiyonklu türbanlar, zarif saç bantları ve plaj çantalarıyla kombinlenen parçalar, kişinin tarzına özel modeller yaratmasına olanak tanıyor.  
 
Hem perakende hem de toptan pazarda

Uluslararası şirketlerde yirmi yılı aşkın süre üst düzey yöneticilik yapan biri Türk diğeri Ürdünlü iki kadın girişimci, Berfu Pakkan Ramazanoğlu ve Linda Kender’in hayata geçirdiği Trepezzi, Ocak 2018 tarihinde kuruldu. İlk koleksiyonunu pazara sunmadan önce uzun bir Ar-Ge çalışması gerçekleştiren marka, Trepezzi ürünlerini yalnızca perakende kullanım için değil farklı markalarla da birlikte çalışma hedefiyle yaratıyor. 
 
Trepezzi.com platformu üzerinden Modest, Beach Couture ve Plage segmentlerindeki koleksiyonlarını pazara sunan marka, kendi adıyla veya farklı markalar için toptan hizmet de sunuyor. Trepezzi etiketli ürünlere, lüks segmentte kendi markasıyla tasarımlar sunan markaların mağazalarından da ulaşmak mümkün. 
 
Dünyanın dikkati Trepezzi’de

Trepezzi, yenilikçi ve farklı tasarımlarıyla yurt dışı pazarların ilgisini şimdiden çekmeye başladı. Trepezzi’nin farklı renk kullanımı, tasarım ve kumaş kalitesiyle lüks plaj ve deniz tekstili sektöründe çığır açan ürünleri, modest moda ve tasarımı konusunda dünyada otorite kabul edilen Dubai merkezli IFDC (Islamic Fashion & Design Council) tarafından da dikkat çekti. IFDC, dünya genelinde 400’den fazla tasarımcı arasından Trepezzi’yi tek modest ve tek Türk markası olarak seçerek 13-14 Şubat 2019 tarihlerinde Dubai’de gerçekleştirilen Pret-A-Cover/Retail Summit organizasyonuna, markanın tüm sponsorluğunu üstlenerek davet etti. IFDC Tasarım Kurulu, Trepezzi’yi “modest mayo segmentine yenilikçi, fonksiyonel ve bugüne kadar düşünülmemiş detaylı ürünlerle katkı sağladığı” ve “gelecek vadeden bir marka” olarak tanımladığı için seçtiğini belirtti.  
 
Ağırlıklı siyah rengin kullanıldığı, kumaş kalitesi ve şıklığın geri planda kaldığı kapalı deniz ve plaj giyimine Trepezzi’nin şıklık, sağlık ve canlılık getirdiğini kaydeden Trepezzi Kurucu Ortağı Linda Kender, “Farklı sebeplerle kapalı mayo giyme ihtiyacı duyan tüm kadınlara hitap ederken, ‘her kadının denize şık giysilerle girmeye hakkı var’ diyoruz. Vücut hatlarını kapatan, özel ürünler tasarlama kabiliyetiyle Trepezzi, aynı zamanda güçlü bir modest koleksiyonuna sahip. IFDC’nin ilgisini de bu yaklaşımımızla çektik. Mükemmel formlardaki parçalarla kadınların sağlığını ve güzelliğini koruyan koleksiyonlar yaratmaya devam ederken bir yandan da modest sektörünün dinamiklerini değiştirme hedefindeyiz” dedi.   
 
Nisan’da çocuk koleksiyonu geliyor

Kapalı deniz ve plaj tekstilinde kadının kimliğini ve tarzını ortaya koyan, kişiye özel tasarımlar yaratma konusunda iddialı olduklarını ifade eden Trepezzi Kurucu Ortağı Berfu Pakkan Ramazanoğlu ise, koleksiyonlarında ve eşlik eden tüm aksesuarlarda farklı sanatçılardan izler taşıyan tasarımlar kullanmaya özen gösterdiklerini belirtti. Ramazanoğlu, “Küresel ısınmayla birlikte güneş ışınlarının cildimize verdiği zarar ortada. Bu anlamda bedenini korumak, bunu yaparken de şıklığından ödün vermek istemeyen kadınları düşünerek tasarımlarımızı yarattık. Aynı kaygıyı, çocuklarımız için de taşıdığımızdan Nisan ayında çocuklarını güneşin zararlı ışınlarından korumayı amaçlayan müşterilerimize yönelik olarak da çocuk koleksiyonumuzu pazara sunacağız” şeklinde konuştu.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI