Ana SayfaModaTrendus Röportajı: Hanif`le defilenin ardından

Trendus Röportajı: Hanif`le defilenin ardından

"Bu yıl defile kadromda 2 önemli top model yer aldı. Bu modellerden Georgina Stojilkoviç`in Jean Poul Goutier defilesinden çıkıp son dakika yetişerek  benim defilemde podyumda yürüdü. Saçının ve makyajının 10 dakika içinde değiştirilmesi ve podyuma hazır hale getirilmesi aşamasını unutmam mümkün olamayacak. Ayrıca bu yıl Karl Lagerfeld`in göz bebeği olan Skye Stracke`nın 1 gün önce Dilek Hanif defilesine çıkmayı kabul etmesi ise benim için son dakika sürprizi oldu."


"5.kez katıldım. Paris Haute Couture moda haftası bildiğiniz gibi, dünyanın en prestijli markalarının boy gösterdiği adeta moda trendlerinin ilk söylendiği çok önemli bir platform.Bu yıl defilemin " Fransa`da Türkiye Mevsimi Etkinlikleri" kapsamında olması benim için ayrıca gurur kaynağı oldu.. Bir Türk kadını olarak dünyanın moda devleri arasında Dilek Hanif markasına yer açmaya çalışmak, bu konuda öncü olabilmek müthiş gurur vericiydi…"

"Koleksiyonum bu yıl özellikle yurtdışı basınından  inanılmaz olumlu tepkiler aldı… Defilem önemli moda otoriteleri, yazarları ve tabii ki alıcı grupları tarafından izlendi. Bu noktaya gelebilmek ve bu kişilerin ajandasında yer alabilmek oldukça emekli bir çalışma sürecinin sonucudur."


"Fransa`nın ulusal gazetesi Le Monde Dilek Hanif  için gölgeden ışığa çıkan bir moda tasarımcısı başlığını kullandı…New York Times takibe alınması gereken tasarımcılar arasında gösterdi… Bu yorumlar ve kritikler bir sonraki defilemin takipçileri üzerinde oldukça etki yaratacaktır diye düşünüyorum."


"Genelde koleksiyonumun  zarafeti, elegansı ve rafineliği üzerine övgüler almak ve geleneksel Haute Couture formatında bir defile yaparak takdir kazanmak çok önemliydi. Özellikle zarafetin yüksek işçiliğin mabedi sayılan Paris`de bir Türk olarak özgün tasarımlarımla dikkat çekmek inanın baş döndürücü bir haz benim için.…"

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI