Ana SayfaRöportajTrendus Özel: Miss Piggy Röportajı

Trendus Özel: Miss Piggy Röportajı

The Muppets`ın moda aşığı, seksi ve arsız stil ikonu Miss Piggy`den stil tüyoları! 

Zac Posen, Marc Jacobs ve Chanel gibi ünlü tasarımcıların ona özel kıyafetler tasarladığı Miss Piggy dünyanın en ünlü stil ikonlarından. Tasarımcılar onu giydirmek için neredeyse birbirleri ile yarışıyor.

Jason Wu`dan Jeremy Scott`a Zac Posen`den Burberry`e ünlü tasarımcıların kıyafetleri ile popüler moda dergilerine kapak olmayı başaran arsız ama sevimli kadın Miss Piggy ile moda sırlarından büyük aşkı Kermit`e kadar birçok konu hakkında konuştuk.

Röportajda en sevdiği tasarımcıları sıralayan Miss Piggy, bir kadının gardrobunun olmazsa olmazlarına da değiniyor. 17 Şubat cuma günü vizyona giren The Muppets Show`da izlediğimiz bu sevimli stil ikonuyla modaya, aşka ve Türkiye`ye dair herşey için okumaya devam:

Siz herkes tarafından sevilen ve takip edilen bir moda ikonusunuz. Bizimle birkaç moda sırrınızı paylaşabilir misiniz?
Miss Piggy: İşte benim favorilerimden birkaçı:
•    Eğer bir elbise pahalıysa ve parasını başka biri ödüyorsa… Uygundur!
•    İşin ucunda mücevher ve çikolata varsa asla fazla süslenmiş sayılmazsınız.
•    Şıklığın bedeni olmaz, bu yüzden ne kadar büyükseniz o kadar şıksınız demektir.

Türkiye’nin moda dünyasındaki yerini nasıl görüyorsunuz?
MP:Türkiye moda dünyasında çok üst sıralarda yer alıyor… özellikle de ben geldiğimden beri.

En sevdiğiniz tasarımcılar kimler ve neden?
MP:Sevdiğim bir sürü tasarımcı var! Birkaç tanesinin adını vermek gerekirse: Giles Deacon, Zac Posen, Marc Jacobs, Christian Louboutin, Jason Wu, Brian Atwood,  Phillip Crangi ve Prabal Gurung.  Nedenine gelince, onlar çok yetenekli ve çok yaratıcı. Ayrıca bana bedava numuneler gönderiyorlar!

Bir kadının gardırobunun olmazsa olmazları nelerdir?
MP:Ayakkabılar. Harika ayakkabılarınız varsa, başka ne giydiğinizin hiçbir önemi yoktur. Ama dışarı çıkarken üzerinize başka şeylerde giymenizi öneririm, sadece ayakkabıyla dışarı çıkmak kargaşaya sebep olabilir. Mücevher de önemli ama sadece sahte mücevherler takamazsınız, takarsanız tespit ederler. Küçük, güzel siyah bir elbiseye zarif ve şık birşeyler ekleyin, her zaman muhteşem görünürsünüz.

Size en çok hangi rengin yakıştığını düşünüyorsunuz?
MP:Gerçi birçok renkte harika görünüyorum ama pembe her zaman favorim olmuştur, en azından “elmas rengi” diye bir renk olmadığını öğrendiğimden beri.
 
En çok kimin tarzını beğeniyorsunuz?
MP: Kendiminkini… Başka kiminkini beğenecektim? Ne aptalca bir soru!

Hiç İstanbul’a gittiniz mi?
MP: Maalesef! Hiç İstanbul’a gitmedim. Ama gitmeyi çok istiyorum. Sadece bana bir bilet gönderin, beni tüm masrafları ödenmiş beş yıldızlı lüks bir otele yerleştirin ve bana alışveriş için biraz para verin hemen oraya gelirim!
Limuzini yaklaşık olarak ne zaman gönderirsiniz?

Kermit’le nasıl tanıştınız?
MP:Kermie’yle ilk “Muppet Show”da tanıştık. Ben sadece bir koro domuzuydum, o da önemli, büyük bir yıldızdı. O şovun sonunda ben de yıldız oldum ve kurbağa sonsuza dek benim oldu!

İlişkinizi nasıl canlı tutuyorsunuz?
MP: Onu şaşırtmaya çalışıyorum. Onu meraklandırıyorum. Nerede ortaya çıkacağımı hiç bilmiyor.Bu sadece bir ilişki değil, bu bir romantik pusu.

Adınızın tutku nehri anlamına gelen Pigathius’dan türetilmiş olduğunu duyduk. Tutku sizin için ne anlama geliyor?
MP: Öyle mi? Hepo nehrin benim adımdan geldiğini düşünürdüm. Benim için tutku nedir? Dizginlenemez, zincirlerinden kurtulmuş aşktır… ve benim durumunda bu aşkın içinde genellikle bir amfibi yer alıyor.

Kırmızı sizin için neyi simgeliyor?
MP: Kırmızı kesinlikle tutkunun rengi. Parlak kırmızı bir rujda, yakut kırmızısı bir ayakkabıdaya da kurbağama fazla yakın olduğun için kanayan bir burunda olduğu gibi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI