Ana SayfaMücevherTopall Masterpieces of İstanbul

Topall Masterpieces of İstanbul

Topall Masterpieces Of İstanbul  ile büyük beğeni topladı.

Ağustos’ta Cannes ve Monte Carlo’da özel expozisyonlar yaptı.

Estetiğin taşların büyüsü ile buluştuğu ve her kadının sahip olmak istediği birbirinden şık tasarımların yaratıcısı Topall Jewellery, Ağustos’ta Cannes ve Monte Carlo’da özel expozisyonlar yaptı. Cannes’da Majestic Hotel’de, Monte Carlo’da da Hotel de Paris’te “Masterpieces of İstanbul” konseptiyle özel davetler düzenledi. Davetlere katılan Qatar Kraliyet Ailesi üyelerinden Avrupa jet setine, çok özel ve elit kitle cezbedici tasarımlara büyük ilgi gösterdi.
 
Her iki şehirde de üç gün boyunca eşsiz tasarım örneklerini dünya jet-set’i ile buluşturan Topall Jewellery, çok sayıda ünlü ismi davetlerinde ağırladı. Monte Carlo’da gerçekleşen davete; Feryal-Kemal Gülman, Dalia Garih, Ghade Şakir, Roula Habbab gibi Türk jet-setinden de isimler katıldı. Aynı zamanda Qatar ve Kuveyt Kraliyet ailelerinden ; Morosini Cristina, ‎Simonpieri Florence, Barones von Burchard, ‎Marquise Roberta Gilardi gibi dünya jet setinden olan konuklar da Topall’ın yaratıcılığını ince işçilikleri ile birleştirdiği muhteşem tasarımlarını görme şansı buldu.

Masterpieces of İstanbul konseptiyle yola çıkan Topall, Türk mücevherinin geldiği son noktayı dünyaya duyurma yolunda önemli bir adım attı. Daha önce hiç sergilenmemiş birçok parçayı ilk defa bu davetlerde görme şansı bulan davetliler, her biri estetik harikası olan ürünlerden hayranlıkla söz ettiler.Davetlerde geleneksel Türk misafirperverliği de sergilenerek konuklara; Türk lokumu ikram edilerek, hatıra olarak da orijinal İstanbul gravürleri hediye edildi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI