Ana SayfaModaTommy x Lewis İlkbahar 2019 Ortak Koleksiyonunun Lansmanı Berlin'de Kutlandı

Tommy x Lewis İlkbahar 2019 Ortak Koleksiyonunun Lansmanı Berlin’de Kutlandı

“Marka elçilerimizin işbirliklerimize kişisel anlam katması her zaman çok özeldir” diyen Tommy Hilfiger şöyle devam etti: “Lewis’in dünya çapındaki hayranlarına benzersiz deneyimler sunma tutkusu ve yaratıcı ruhu, birlikte çalıştığımız her koleksiyonda, kampanyada ve etkinlikte ortaya çıkıyor.”
 
Berlin’deki Mitte semtinde daha önce tekno müzik kulübü olan Ewerk’te düzenlenen etkinlikte Lewis Hamilton, kreatif isimler, influencer’lar, basın mensupları ve hayranları ile birlikte koleksiyona ilham veren CREATE X UNITY ruhunu ve yaratıcı güçler işbirliği yaptığında her şeyin mümkün olduğu düşüncesini ön plana çıkardı. Binanın sekiz kat yüksekliğindeki dış cephesinde projeksiyonla gösterilen İlkbahar 2019 TommyXLewis kampanya görselleri, filmleri ve tipografileri ikonik Postdam Platz’dan bile görülebildi.
 
Lewis Hamilton da şunları söyledi: “THxLH CoLab etkinliği, İlkbahar 2019 TommyXLewis koleksiyonunun güçlendirici ruhu ile Berlin’in yaratıcı enerjisini benzersiz bir deneyimle buluşturdu. Tommy ve ben bu sezon moda aracılığıyla güç birliği yapmaları için insanlara ilham vermek istedik. THxLH CoLab etkinliğinde hayranlarımızla tanışmaktan ve bağlantı kurmaktan, kendi CREATE X UNITY ilhamlarını buraya taşımalarından büyük keyif aldım.”
 
İlkbahar 2019 TommyXLewis kampanyasından alınan ilhamla konukların mekanda yakalanan portreleri, ses ve görsel tasarım kolektifi Pfadfinderei tarafından bölünüp birleştirilerek mekanın büyük LED ekranlarına dijital duvar resmi olarak yansıtıldı. Konuklar, akşam boyunca kentsel dans grubu Flying Steps’in performansı ve Berlin merkezli bağımsız müzisyen ve sanatçı kolektifi Live From Earth‘ün Ticklish, ACOID, MCR-T ve WOS gibi yeni çıkış yapan yeteneklerinin DJ setleriyle keyifli zaman geçirdiler.
 
Ayrıca, mekanın merkezinde konumlanan ve Pfadfinderei tarafından yönetilen interaktif bir VJ standında animasyonlu projeksiyonlar ve ışık enstalasyonları ile denemeler yapma fırsatı da buldular. Lewis Hamilton’un kendi beslenme felsefesinden esinlenen etkinliğin catering hizmetini ise vegan beslenme konusundaki içgörülerini paylaştığı açık bir mutfaktan çalışan bitki bazlı beslenme uzmanı, şef Liora Bels sağladı.
 
Konuklar, akşam boyunca mekanda İlkbahar 2019 TommyXLewis koleksiyonundan alışveriş yapabildiler ve görünümlerini kişiselleştirebildiler. Bu kapsamda satılan ikonik “LH” logolu özel tasarım yeşil bir tişörtten sağlanan gelirin tamamı, muhtaç çocukları ve gençleri destekleyen Berlin merkezli yardım kuruluşu Karuna Verein’a bağışlandı. Koleksiyonun ruhundan esinlenen “CREATE X UNITY” sloganları ve logolar, tişörtlerin üzerine elle boyandı. Stiller ayrıca, her biri yenilikçi bir baskı algoritması tarafından oluşturulan tamamıyla benzersiz bir renk kombinasyonuna sahip, kişiselleştirilmiş logo grafikleriyle basıldı. Konuklar, tasarımlarının mekandaki stilistler tarafından dikildiği kesim ve dikim laboratuvarında kendi benzersiz TommyXLewis stillerini yarattılar.
 
Tommy Hilfiger ile Lewis Hamilton’un ikinci ortak kreasyonu olan İlkbahar 2019 TommyXLewis koleksiyonu, canlı pembe ve mor renkler, büyük ölçekli “CREATE X UNITY” yazıları, Los Angeles’ın kendine özgü sokak stilinden ilham alan batik boyama degrade tonlarla klasik spor giyim tasarımlarına yeni yorumlar getiriyor. Sportif etkiler, marka mirasından parçalar ve oversize siluetler, ayrıca organik pamuklu gibi sürdürülebilir unsurlar içeren TommyXLewis koleksiyonu, Lewis Hamilton’un modanın geleceğine bakışı ile Tommy Hilfiger’ın klasik Amerikan “cool” DNA’sını herkesin kendi stiline uygun stiller bulabileceği kıyafetler, ayakkabı, aksesuar, iç giyim, mayo ve çoraplarda buluşturuyor.
 
Markanın dostları ve takipçileri sosyal medyadaki paylaşımlara #TommyXLewis, #TommyHilfiger ve @TommyHilfiger etiketlerini alıntılayarak katılmaya davet ediliyor.
 
KİM, NE GİYDİ:

Lewis Hamilton: Tümü İlkbahar 2019 TommyXLewis koleksiyonundan siyah tişört, siyah denim ceket ve beyaz, mavi ve mor renkli sneaker ayakkabılar.
 
Jérôme Boateng: Tümü İlkbahar 2019 TommyXLewis koleksiyonundan mavi ipek çift taraflı bomber ceket, önünde “LH” logolu siyah tişört ve siyah chino pantolon.
 
Lena Gercke: Tümü İlkbahar 2019 TommyXLewis koleksiyonundan oversize siyah ceket, siyah bandana, kare logolu beyaz tişört ve kabartma işlemeli kapüşonlu sweatshirt.
 
Marcus Butler: Tommy Hilfiger X Vetements kırmızı kapüşonlu sweatshirt, Sonbahar 2018 erkek giyim koleksiyonundan siyah pantolon, Sonbahar 2018 TommyXLewis koleksiyonundan bağcıklı botlar.
 
Stefanie Giesinger: İlkbahar 2019 TommyXLewis koleksiyonundan mavi kapüşonlu sweatshirt ve İlkbahar 2019 kadın giyim koleksiyonundan siyah deri tayt.
 
Ruby O. Fee: Sonbahar 2018 TommyXLewis koleksiyonundan özel tasarım beyaz “LOYALTY” tişört, İlkbahar 2019 TommyXLewis koleksiyonundan beyaz eşofman pantolon ve sarı gömlek.
 
Jacky Heung: İlkbahar 2019 TommyXLewis koleksiyonundan pembe eşofman ceket, beyaz tişört ve beyaz bağcıklı sneaker ayakkabılar, İlkbahar 2019 TOMMY SPORT güneş gözlüğü ve İlkbahar 2019 TOMMY JEANS jean pantolon.
 
Neels Visser: Tümü İlkbahar 2019 TommyXLewis koleksiyonundan beyaz süveter, beyaz bağcıklı sneaker ayakkabılar, lacivert ve kırmızı degrade renkli eşofman altı.
 
Carlo Sestini: İlkbahar 2019 TommyXLewis koleksiyonundan denim ceket ve beyaz harf işlemeli tişört.
 
Pelayo Díaz: İlkbahar 2019 erkek giyim koleksiyonundan beyaz sneaker ayakkabılar ile İlkbahar 2019 TommyXLewis koleksiyonundan kırmızı bomber

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI