Ana SayfaModaTommy Hilfiger Yeni Tommy Jeans Coca Cola Kapsül Koleksiyonunu Tanıttı

Tommy Hilfiger Yeni Tommy Jeans Coca Cola Kapsül Koleksiyonunu Tanıttı

Kökleri pop kültüre uzanan bir mirası paylaşan iki ikonik Amerikan markası, bireyselliği, kararlı iyimserliği ve ortak hikayelerini kutlamak amacıyla bir kapsül koleksiyon ve arşivlerden esinlenen bir kampanya için yeniden buluştu. TOMMY JEANS Coca-Cola erkek ve kadın kapsül koleksiyonu, 5 Nisan 2019’dan itibaren dünya çapındaki seçili TOMMY JEANS mağazalarında, seçili toptan iş ortakları aracılığıyla ve online olarak tommy.com’da satışa sunulacak.
 
TOMMY JEANS Coca-Cola kapsül koleksiyonuyla Tommy Hilfiger’ın tarihindeki ikonik bir kilometre taşını kutluyoruz” diyen Tommy Hilfiger Global marka üst yöneticisi Avery Baker şöyle devam etti: “80’li yıllarda lanse ettiğimiz Coca-Cola koleksiyonu, cesur ve canlıydı, anında tanınıyordu. Bu güncellemeyle orijinalleri ileriye taşıyıp her iki markanın özündeki iyimser ve genç ruhu kutlarken gelecek nesil için modern sokak stili yorumları katıyoruz. Orijinal Coca-Cola koleksiyonu lanse edildiğinden bu yana TOMMY HILFIGER, modaya pop kültür etkileri katmada öncü olmayı sürdürüyor.”

Orijinal reklamlardan ilham alan entegre dijital kampanya, minimal bir fonda TOMMY HILFIGER markasının kalbindeki kapsayıcı ruhu kutluyor. Meinke Klein tarafından çekilen ve stil danışmanlığını Luke Day’in üstlendiği enerjik kampanyada cesur tasarımları giyen India Graham, Tyvanni Ebuehi, Zong Meng, Isabella Gallego, Kit Warrington, Mars Murray, Daniel Desmarais, Jiahe Zhang ve Désiré Mia gibi çeşitlilik içeren bir kadro rol alıyor. Tasarımcı Tommy Hilfiger’ın orijinal Coca-Cola Clothes koleksiyonun yaratılması hakkında anılarını anlattığı özel bir röportaj da içeren kampanya, sosyal kanallardan paylaşılacak.
 
TOMMY JEANS Coca-Cola
kadın ve erkek kapsül koleksiyonu, 80’lerdeki koleksiyondan parçaları çağdaş siluetlerle güncellerken ikonik TOMMY JEANS ve Coca-Cola logolarını birleştiren yeni bir logo ile sunuluyor. Koleksiyonda koyu mavi, kırmızı, beyaz, sarı, koyu turkuaz ve gök mavisi renkli, göğsünde büyük TOMMY JEANS ve Coca-Cola logolu sweatshirt ve tişörtler; bir tarafında beyaz logo panelli kırmızı şort; lacivert, kırmızı ve beyaz blok renkli, logolu tişört; sırtında beş farklı renkte logolu beyaz tişört; önü logolu, kırmızı ve beyaz, fermuarlı spor ceket; kırmızı ve beyaz ya da lacivert, beyaz ve turkuaz renkli ikonik rugby tişörtü; Coca-Cola ve TOMMY JEANS logolarının kolaj olarak uygulandığı oversize kapüşonlu sweatshirtler gibi ürünler yer alıyor.
 
The Coca-Cola Company Küresel Lisanslama ve Perakende Genel Müdürü Michelle Moorehead, koleksiyon için şunları söyledi: “Tommy Hilfiger’ın Coca-Cola ile ilk işbirliğinin çağdaş stillerle yeniden yorumlanması sayesinde bu ikonik tasarımları yeni bir kuşağın odağına çekiyoruz. Markalarımızın, özgünlük ve iyimserlik taahhüdü, bu koleksiyonun genelinde kendini gösteriyor.”
 

TOMMY HILFIGER markasının mirasında moda, müzik, sanat ve eğlence dünyasından pop kültür ikonlarıyla ortak çalışmalar uzun yıllardır önemli bir rol oynuyor. Tommy Hilfiger, 1990’larda modayı ünlülerle buluşturan ilk tasarımcılardan biri oldu. Aaliyah, Mark Ronson ve Usher gibi genç sanatçıları giydirerek bu trende öncülük etti. David Bowie ve Beyoncé gibi efsane isimlere reklam kampanyalarında rol verdi. Daha yakın zamanda uluslararası süper model Gigi Hadid ile birlikte dört TommyXGigi kapsül kadın koleksiyonu tasarladı. Son olarak, beş kez FIA Formula OneTM Dünya Pilotlar Şampiyonu Lewis Hamilton ile birlikte İlkbahar 2019 TommyXLewis ortak koleksiyonunu lanse etti.
 
Markanın dostları ve takipçileri, #TommyJeans, @TommyHilfiger ve #cocacola etiketlerini kullanarak sosyal medyadaki paylaşımlara katılmaya davet ediliyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI