Ana SayfaErkek ModasıTom Ford for Men

Tom Ford for Men

Zarif ve bir imza niteliği taşıyan Tom Ford for Men, nadir bulunan ve kıymetli içeriklerin en saf formlarını sanatsal bir yolla karıştırarak, lüks ve karmaşık bir etki meydana getirmekte.
Yaratıcısı Tom Ford parfümü için "Hem taze ve klasik, fakat aynı zamanda da sıcaklığı ve derin geçmişi ile modern olan bir erkek parfümü yaratmak istedim. Tasarladığım koku, düşünmüş olduğum şehvetli ve çok orjinal koku olduğu için gurur duyuyorum" diyor.
  
Klasik ağaçsı kategorideki yeni ve yenilikçi atılım ile Tom Ford for Men, bazıları daha önce hiçbir parfümde kullanılmamış özel içerik kombinasyonları ile orjinal ve kendine özgü.
Parfüm açılışını batı akdenizli notalar ile yapıyor; limon yaprağı yağı, italyan bergamutu, mandalina kabuğu, fesleğen içi, menekşe yaprakları ve tarçın.
  
Koku beklenmedik çiçeksi içeriklerle kendini açığa çıkarıyor. Portakal çiçeği, mutlak Tunus kuvvetli bir şehvet hissi veriyor. Karabiber ve tütün yaprağının da eklenmesi ile kendine özgü yoğunluğunu mutlak bir şekilde çağırıyor. Tom For Men`e özgü, senede yalnızca üç hafta boyunca tomurcuk veren Fas üzüm çiçeği, elle toplanarak, hemen ardından damıtılmakta.
Son izlenim, zengin ve egzotik. Derin amber notası, erz ağacı kalbi, virginia paçulisi, çim tütsüsü ve meşe yosunu, akkor halindeki dumansılığı olgunlaştırıyor. Laos`ta yetişen, zengin bir derimsi esans üreten Leatherwood ağacının reçinesi, sıcak bir cazibe ekliyor. Daha önce hiçbir parfümde kullanılmamış, Hindistan’da yetişen bir kök, vahşi bir çekicilik yayıyor ve parfümün seksiliğini bahşediyor.
  
Modern, oluklu cam şişenin güçlü ve net çizgileri, parfümün altın şeffaflığını gizliyor. Oyma isim plaketi, 18 ayar altın kaplama ile süslenmiş ve şişenin boynu tek bir altın bant ile çevrelenmiş.
Dış ambalaj, dokunulmak için yaratılmış. Dokulu siyah karton, parfümün kıymetli içeriklerinin zarifliği ve karmaşıklığını vurgulayan, altın çizgilerle ve altın bir etiket ile süslenmiş.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI