Ana SayfaMücevherTiffany & Co Celebration Yüzükleri

Tiffany & Co Celebration Yüzükleri

Yaşamda kutlanması gereken önemli anlar vardır: Bir bebeğin dünyaya gelişi, evlilik yıldönümleri, belki bir doğumgünü ya da mutlaka ödüllendirilmesi gereken başka önemli bir başarı. Tiffany Celebration yüzükleri, sizin, ailenizin ve tüm sevdiklerinizin en mutlu anlarını kutlamak ve bu güzel anları sonsuzluğa taşımak için tasarlanmış.  

Tiffany&Co. hayatınızın kutlanması gereken önemli dönüm noktalarını, birbirinden çekici yüzük tasarımları ile sonsuzluğa taşımayı amaçlıyor. Pırlanta ve diğer değerli taşların göz alıcı parlaklığı ve ateşini, her biri çok değerli ve benzersiz tasarımlara aktarıyor. Bu özel tasarımlar kişisel başarılarınızı kutluyor; yaşamdaki en özel anlarınıza tanıklık ediyor; hayalini kurduğunuz her ne varsa, ona sahip olduğunuz için sizi ödüllendiriyor. Sonsuzluğun simgesi nadide pırlantaların süslediği bir celebration yüzük, sonsuz olmasını istediğiniz güzel bir anı, hafızalardan silinmeyecek özel bir  şölene dönüştürüyor.      
Sarı, beyaz altın ve platinin, pırlanta ve birbirinden güzel değerli taşlarla kombinlendiği, tasarım harikası celebration yüzük modellerini; Türkiye’de sadece Collection Nişantaşı, Çırağan ve Kanyon mağazalarında bulabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI