Ana SayfaModaTHE NORTH FACE: HIMALAYAN PARKA

THE NORTH FACE: HIMALAYAN PARKA

The North Face Himalayan Parka, markanın Bir Monttan Fazlası (It’s More Than A Jacket) Kampanyası’nın bir parçası olarak geri dönüyor ve dağcılık stilinin gerçek bir simgesi olarak sunuluyor. 

Himalayan Parka, onu tercih eden efsanelerin ve keşfettikleri zirvelerin yaratılmasına yardımcı olan geçmişten güç alarak üretilmiştir. Keşif ruhu düşünülerek tasarlanan geniş kesimli bu mont, klasik stil ve en son teknolojiyi bir araya getiriyor.

Rüzgar engelleme teknolojisine sahip, orijinal yırtılmaz naylondan yapılan ve sorumlu kaynaklı kuş tüyü 550 dolgulu Himalayan Parka, hava ne olursa olsun yalıtkan yapısı sayesinde sıcaklık sağlayarak soğuk havayla mücadele için özel olarak tasarlanmış bir monttur. 

Himalayan Parka’yı, www.thenorthface.com.tr adresinde, The North Face mağazalarında ve The North Face satış noktalarında inceleyebilirsiniz. Daha fazla bilgi edinmek için web sitemizi ziyaret edebilir veya gelişmelerden haberdar olmak için bizi Instagram ve Facebook’ta @thenorthface adreslerinden takip edebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI