Ana SayfaYaşamThe North Face Atleti Yeni Kişisel Projesini Tamamladı

The North Face Atleti Yeni Kişisel Projesini Tamamladı

Kendi kendine belirlediği mücadelesi Fernanda’yı, İspanya kıyı şeridinden ülkenin en ünlü zirvelerinden birine götürdü ve 6.000 metreden fazla yükseklik kazanımı ile 83 km’lik bir mesafeyi katetmesine neden oldu. 

Fernanda’nın 14 saat 47 dakika süren bitirme süresi, bu benzersiz meydan okumanın sınırını yükseğe taşıdı. Desafio De Cantabriua’yı koşması 13 saat 40 dakika sürdü, ancak belki de en etkileyici şekilde Fernanda’ın sınırlı tırmanma deneyimi göz önüne alındığında, 200 metrelik Via Directa De Los Martínez’in ikonik Naranjo de Bulnes’e geçmesi sadece 1 saat 7 dakika sürdü.

Ortaya çıkan bu ikili disiplin sporu, teknik beceri ile eşleştirilmiş neredeyse süper insan dayanıklılığı ve az rastlanan bir sakinlik ve odaklanma yeteneği gerektiriyor. Bu bakımdan Fernanda kendi alanında çok farklı.

“Ben bir tırmanışçı değilim ve yorgundum, ama oldukça hızlı gitmeyi başardık,” diyen Fernanda, yardım için The North Face takım arkadaşı ve uzun süredir tanıdığı Eneko Pou’dan destek aldığı başarısının tırmanma unsurunu anlatıyor. “İnanılmazdı. Bu güzel zirveye ulaşana kadar birbirimize yardım ettik ve sonra birbirimize sarıldık. Bunu başardık: Cantabrian Denizi’nden Naranjo zirvesine 14 saat 47 dakika. “

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI