Ana SayfaGüzellikThe Body Shop’tan, Cilde Nem Kazandıran Sihirli Formül

The Body Shop’tan, Cilde Nem Kazandıran Sihirli Formül

Cilt bakımında tercih edilen ürünler, cildin temizliği kadar önemlidir; aksi halde, cildinizin ihtiyaç duyduğu nemi ortadan kaldırabilirsiniz. Cilt, aşırı kuruduğunda çok daha fazla yağlanır; bu nedenle daima nemli tutulmalıdır. The Body Shop, yağlı cilde sahip olanların imdadına yetişecek bir ürün önerisi sunuyor; Tea Tree In-Control HydratorNemlendirici.

 

24 saat nemlendirme

Yağlı cilde sahip olanların korkulu rüyası ağır nemlendiricileri unutturarak cilde ihtiyaç duyduğu nemi vererek rahatlatan Tea Tree In-Control HydratorNemlendirici, ciltte istenmeyen parlamayı azaltmaya, cildi sakinleştirmeye ve akne lekelerini ortadan kaldırmayayardımcı olurken 24 saat nemlendirme sağlar. 

 

Bir tüy kadar hafif, sihirli formül

Ultra hafif ve yağsız formülü, cildi soğutarak rahatlatmaözelliğine sahiptir. Cildin gün boyu ışıldamasına yardımcı olan ürün, tazelenerek pürüzsüz bir doku kazanmasını sağlar. Bitkiler tarafından desteklenen bu nemlendirici, akne lekeli cildi yatıştırır ve hassas ciltler için uygundur. 

 

Akne lekelerine veda!

The Body Shop’ın mucizevi sonuçlar sunan Çay Ağacı Serisi’nin kahraman ürünü Tea Tree Oil ile akne lekelerinizle savaşmaya hazır olun. Akneli ve akne lekeli ciltler için geliştirilen, formülünde çay ağacı yağı içeren Tea Tree Yüz Yıkama Jeli’nintazeleyici köpüğü sayesinde, cildinizin kirlerden ve fazla yağdan arınarak daha mat bir görünüm elde ettiğini göreceksiniz.  

 

Hasattan 12 saat sonra buharla damıtıp şişelenen çay ağacı yaprakları ile en saf ve en etkili çay ağacı yağı aromasıyla ürünler sunan The Body Shop, efsanelere imza atmaya devam ediyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI