Ana SayfaAnne ve ÇocukTekno Müzik Bebekleri Büyütüyor

Tekno Müzik Bebekleri Büyütüyor

Edinburgh’da gerçekleşen ‘Döllenme 2017’ adlı konferansta ‘tekno yumurtalıklar’ın embriyoya dönüşümünün daha hızlı olduğu ve rahme yerleşim seviyesine gelme ihtimallerinin arttığı konuşulmuştu. Edinburgh’da gerçekleşen ‘Döllenme 2017’ adlı konferansta ‘tekno yumurtalıklar’ın embriyoya dönüşümünün daha hızlı olduğu ve rahme yerleşim seviyesine gelme ihtimallerinin arttığı konuşulmuştu.
 
Tekno müziğin etkisi klasik, metal veya pop müzikler yapılan deneylere göre daha güçlü sonuçlar verdi. Uzmanlar Armin Van Buuren’in ‘A State of Trance’ adlı parçası benzeri sabit tekno ritmi olan şarkılar kullandılar.

Embriyolar geçmişte farklı tür müziğe farklı tepkiler vermişlerdi. 2013’te bir grup İspanyol bilimadamı araştırmalarını Madonna, Bach, Metallica ve Mozat benzeri sanatçıların parçalarını kullanarak yaptıklarında da tüp bebeğin büyümesine yardımcı olduklarını gözlemlemişlerdi.
 
Oxford Üniversitesi’nden Dr. Dagan Wells, “Titreşimlerin ortamı çalkalayarak bu tip etkiler gösteriyor olmaları muhtemel.” dedi. Wells, tekno müziğin sıvıların karışmasında rol oynayabiliyor olduğunu söylerken, zararlı kimyasalların da bu süreçte damıtılıyor olabileceği ihtimalini belirtti.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI