Ana SayfaYemekTazedikey İle Balkonlar Bahçeye Dönüşüyor

Tazedikey İle Balkonlar Bahçeye Dönüşüyor

Tazedirekt, yeni projesiyle büyük şehirlerde yaşayanların kendi balkonlarında taze sebze-meyvelerini yetiştirmelerine imkan sağlıyor.
 
Tazedirekt’in Tazedikey projesi ile evlerde sürdürülebilir ve üretim temelli bir hobi alanı yaratılıyor. Proje kapsamında dikey tarım yöntemi ile dileyen herkes balkon bahçeciliği yaparak yeşillik ve  minyatür sebze-meyve yetiştirme imkânı ediniyor. 
 
Tazedikey.com’da satışa sunulan özel tasarımlı Tazedikey çantalarının yanında bulunan geçici dikişlerin yırtılıp çantanın dik bir şekilde güneş alan bir noktaya asılması gerekiyor. Çantadaki ceplere yeterli miktarda toprak doldurulduktan sonra tohumlar ekiliyor. Tohumların çimlenmesi ile balkonlar küçük bahçelere dönüşüyor.
 
Tazedikey.com’dan tek seferde yapılacak 60 TL ve üzeri taze meyve ve sebze alışverişine dikey tarım çantası ve fesleğen tohumu hediye ediliyor. Roka yetiştirme seti, kabak yetiştirme seti, kekik yetiştirme seti, patlıcan yetiştirme seti, turp yetiştirme seti gibi birçok meyve ve sebzenin tohumunu da sitede yer alıyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI