Ana SayfaYaşamTaylan AKDAĞ resim sergisi

Taylan AKDAĞ resim sergisi

Taylan Akdağ’ın resimleri, Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyesi 100 dağcı tarafından, Ağrı Dağı dahil, 3000 metrenin üzerindeki 50 zirveye eş zamanlı olarak taşınacak.

Türkiye’nin zirvesinde resim sergisi

Ressam ve heykeltraş Taylan AKDAĞ, 3. kişisel resim sergisini Türkiye’nin en yüksek dağlarından oluşan 50 ayrı zirvede gerçekleştirecek. Ağrı, Van, Kayseri, Antalya, Trabzon, Erzurum, Rize ve Niğde illerindeki dağlara taşınacak resimler, 3000 metrenin üzerindeki zirvelerde sergilenecek. Eserler, 4 Temmuz 2010 tarihinde, eş zamanlı olarak 100 dağcı tarafından, 50 ayrı zirveye taşınacak.

Türkiye’nin en yüksek zirvesi Ağrı Dağı (5137 metre) başta olmak üzere Van’da Süphan Dağı, Rize’de Kaçkar ve Verçenik dağları, Kayseri’de Erciyes, Trabzon’da Demirkapı, Antalya’da Kızlar Sivrisi, Erzurum’da Palandöken, Niğde Aladağlar silsilesindeki Kızılkaya ve Büyük Demirkazık dahil 30 zirve, eş zamanlı olarak ilk kez bir sergiye ev sahipliği yapacak.

Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü’nün 10.yıl kuruluş kutlamaları kapsamında ortak proje olarak oluşturulan resim sergisi, kulüp üyesi dağcılardan oluşan ekiplerden her birinin eserleri zirveye çıkarmalarıyla gerçekleşecek.

Genç kuşak sanatçılar arasında yer alan Taylan Akdağ, plastik sanatlarda “mekan olgusu” üzerinde duruyor ve alternatif sanat teşhir alanı olarak dağları tercih ediyor. Akdağ’ın, “Night Club” adını verdiği 3. kişisel resim sergisi, kent biçimlerini ele alan çalışmalardan oluşuyor. 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI