Ana SayfaYaşamTadım’dan En Sağlıklı Tatlı Atıştırmalık: Ceviz İçi & Gün Kurusu!

Tadım’dan En Sağlıklı Tatlı Atıştırmalık: Ceviz İçi & Gün Kurusu!

Yoğun tempoyla geçen günlerde enerji veren besinler tüketmek sağlıklı ve zinde bir yaşam için büyük önem taşıyor. ‘İyi atıştırmalık’ denince akla gelen lider marka Tadım’ın ürün portföyüne eklediği ve raflarda yerini alan yepyeni Ceviz İçi & Gün Kurusu, besleyici bir ara öğün olmasının yanı sıra vücudun tatlı ihtiyacını içerdiği doğal meyve şekeriyle en sağlıklı yoldan karşılıyor.

Güneşte kurutulan kayısılar, içeriğinde hiçbir katkısı maddesi olmadan en doğal haliyle Omega 3 bakımından en zengin kuruyemiş olan cevizle lezzetli bir ikili oluyor.  Yüksek lif ve demir kaynağı olan ürün, günün her anında; ofiste, ara öğünlerde, çay/kahvenin yanında ve hazmı kolaylaştırmak için yemek sonralarında tüketilebilen en sağlıklı tatlı atıştırmalık olarak öne çıkıyor.

Birbiriyle uyumlu eşsiz lezzeti sayesinde; büyükler kadar miniklerin de severek tükettiği ürünlerden olan Ceviz İçi & Gün Kurusu, içerdiği vitamin ve minerallerle çocukların beslenmesine de katkı sağlıyor. İyi beslenmeyi hayatının odağına alanların vazgeçilmezi olan ceviz içi ve gün kurusu, değişen beslenme düzenine karşı vücudu desteklerken diğer yandan uzun saatler boyunca açlığa karşı da vücut direncini artırıyor.

Dalından koptuğu andaki tazeliğini ve doğallığını muhafaza eden ambalajda yer alan ikili lezzet, ceviz ve gün kurusunu birlikte tüketmeyi sevenlerin favorisi olacak!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI